Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Ilość postów: 11 | Odsłon: 32885 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec”.
  • Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Chciałabym posłać dziecko do tej szkoły. Czy ktoś może coś na jej temat powiedzieć? Jęśli był już taki wątek to proszę o link.

Gość_Magda
    Zgłoś
    • Odp.: Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

wysoki poziom nauczania ... polecam ;)

Gość_Paula
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

ostatnio reklamuje się prywatne gimnazjum przy Staszicu. Sprawdź dodatek ostrowiecki Echa Dnia. Gdyby mój syn nie kończył już nauki w Staszicu, z pewnością zapisałabym. Nigdzie nie jest idealnie, ale ze Staszica jest ogólnie zadowolony. Z tego co napisano, zajęcia mają prowadzić nauczyciele ze Staszica

Gość_marta
      Zgłoś

Jakoś nic nie słychać o tej szkole? Od tego roku zaczyna działać?

Gość
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

nie polecam wiele razy słyszałam że uczniowie tam piją i palą. radze się mocno zastanowić nad wyborem tej właśnie szkoły

nirvana
      Zgłoś

w każdym gimnazjum piją i palą...

Gość
        Zgłoś

nie nie i nie polecam. Byłem, (nie)uczyłem sie, widziałem -nie wspominam dobrze tej szkoły. Nauczyciele też do ... chrzanu( maże 3 normalnych)

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
          • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów.
          Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
          Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Moje dziecko kończy w tym roku pg1 i szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziona tą szkołą. 3 lata "nic nierobienia" ze strony nauczycieli. I niestety muszę poprzeć poprzednich forumowiczów, że najlepiej mają dzieciaki elity ostrowieckiej.

Gość
    Zgłoś

Popieram.

Niektóre dzieci z elity maja dobre stopnie,ale niekiedy nie zaslugują wystarczy że chcą mieć piatkę i mają

Gość
      Zgłoś

To nie prawda nie ma żadnego lepszego traktowania szkoła jest super jestem teraz w 3 klasie i niedługo ją kończę ale nie żałuje ani dnia spędzonego w progach tej szkoły. Nie chodziłem na żadne korepetycje a i tak jestem bardzo dobrym uczniem. Podejrzewam że te nieszczere komentarze piszą osoby które chcą zaszkodzić szkole lub pedagogom. Jeżeli państwo mają dzieci które nie chcą sie uczyć a obwiniają nauczycieli to trudno ale to gimnazjum jest zawsze na 1 miejscu w naszym mieście i to się ceni

Gość
        Zgłoś

Jestem absolwentką tego gimnazjum. Uczyłam się bardzo dobrze, ale były to 3 najgorsze lata życia- w pełni zgadzam się z opinią że najlepiej mają dzieci " elity". Niesprawiedliwe traktowanie było widoczne na każdym kroku- od zwykłego pytania przy tablicy do wybłagiwania lepszych ocen. Można było wyodrębnić tylko garstkę normalnych i kompetentnych nauczycieli, z czego w tej chwili żaden już tam nie pracuje. Absolutnie nie polecam

Gość
          Zgłoś
W tym wątku znajdują się 3 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę