Chciałabym posłać dziecko do tej szkoły. Czy ktoś może coś na jej temat powiedzieć? Jęśli był już taki wątek to proszę o link.
ostatnio reklamuje się prywatne gimnazjum przy Staszicu. Sprawdź dodatek ostrowiecki Echa Dnia. Gdyby mój syn nie kończył już nauki w Staszicu, z pewnością zapisałabym. Nigdzie nie jest idealnie, ale ze Staszica jest ogólnie zadowolony. Z tego co napisano, zajęcia mają prowadzić nauczyciele ze Staszica
Jakoś nic nie słychać o tej szkole? Od tego roku zaczyna działać?
nie polecam wiele razy słyszałam że uczniowie tam piją i palą. radze się mocno zastanowić nad wyborem tej właśnie szkoły
nie nie i nie polecam. Byłem, (nie)uczyłem sie, widziałem -nie wspominam dobrze tej szkoły. Nauczyciele też do ... chrzanu( maże 3 normalnych)
Moje dziecko kończy w tym roku pg1 i szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziona tą szkołą. 3 lata "nic nierobienia" ze strony nauczycieli. I niestety muszę poprzeć poprzednich forumowiczów, że najlepiej mają dzieciaki elity ostrowieckiej.
Popieram.
Niektóre dzieci z elity maja dobre stopnie,ale niekiedy nie zaslugują wystarczy że chcą mieć piatkę i mają
To nie prawda nie ma żadnego lepszego traktowania szkoła jest super jestem teraz w 3 klasie i niedługo ją kończę ale nie żałuje ani dnia spędzonego w progach tej szkoły. Nie chodziłem na żadne korepetycje a i tak jestem bardzo dobrym uczniem. Podejrzewam że te nieszczere komentarze piszą osoby które chcą zaszkodzić szkole lub pedagogom. Jeżeli państwo mają dzieci które nie chcą sie uczyć a obwiniają nauczycieli to trudno ale to gimnazjum jest zawsze na 1 miejscu w naszym mieście i to się ceni
Jestem absolwentką tego gimnazjum. Uczyłam się bardzo dobrze, ale były to 3 najgorsze lata życia- w pełni zgadzam się z opinią że najlepiej mają dzieci " elity". Niesprawiedliwe traktowanie było widoczne na każdym kroku- od zwykłego pytania przy tablicy do wybłagiwania lepszych ocen. Można było wyodrębnić tylko garstkę normalnych i kompetentnych nauczycieli, z czego w tej chwili żaden już tam nie pracuje. Absolutnie nie polecam