Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Ilość postów: 120 | Odsłon: 32888 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec”.
      • Odp.: Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

w każdym gimnazjum piją i palą...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie w każdym!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

4 lata temu kończyłem tę szkołe i powiem tak. W szatni palarnia i raczej to się nie zmieniło. Zastraszanie młodszych uczniów przez starsze klasy, nie wiem jak jest teraz ale raczej tak samo. Może i wysoki poziom ale dla słabszych uczniów u niektórych nauczycieli brak szans na poszerzenie wiadomości. Lekcje chemii z pewną panią nauczyciel... jak ktos w temacie to wie o kogo chodzi, jak przychodził sprawdzian to pisało się na czas i brak możliwości powrotu na porzednia stronę kartki, a jak tak to jedynka z miejsca. Za moich czasów to po szkole chodziła straż miejska jako ochrona. No po prostu parodia. Dobrze to tej szkoły nie wspominam

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I jeszcze jedno w tej szkole nie dawano mi szans i mówiono mi, że ciężko będzie mi sobie poradzić w liceum, a co dopiero w technikum. A tu proszę skonczyłem technikum z dyplomem technika i nauczyciele z pg1 moga się schować.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Do gościa z 12.07.. Gratulacje, że skończyłeś technikum, solidne podstawy wyniosłeś pewnie z gimnazjum. Wszyscy absolwenci gimnazjów olśnienia dostają dopiero po jego skończeniu. Gimnazjum jest obowiązkowe, w technikum czy liceum nikt na siłę nie trzyma. Powodzenia w poszukiwaniu pracy, która da Ci pełne zadowolenie i każdy będzie Cię szanował!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Odp.: Gimnazjum nr 1 - Ostrowiec

Oj, palą, palą i nikt nie zwraca uwagi. Ubrania prześmiergnięte dymem, ale kto się poskarży?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Akurat ta nauczycielka o której mówisz była bodaj najlepsza ze wszystkich, które mnie uczyły. Kończyłem szkołę w 2006 roku i tylko ją wspominam normalnie....

Gość_tępiciel głupoty
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

podaj mi numer gimnazjum, w którym nie palą i nie piją?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Moje dziecko chodzi do PG 1. Uczy się dobrze, więc ma dobre oceny, ale słyszę często, jak opowiada o niektórych nauczycielach, niestety baaaaaaaaardzo źle.

Gość_Gosia
              Zgłoś
              Odpowiedz

I ci ze starszych klas, którzy dokuczają młodszym, o paleniu nie wspomnę

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Rodzice apel!!!!!!!!!!!!! Zacznijcie wychowywać SWOJE DZIECI!!!!!!! Nikt tego za was nie zrobi. Fajnie się narzeka, krytykuje- to znacznie łatwiejsze. Te dzieci, które palą, straszą itp też gdzieś mają rodziców. Najłatwiej powiedzieć: to inni- ja mam ideał, któremu wierzę bezgranicznie. Rzeczywistość niestety często odbiega od rodzicielskiej wyobraźni.

Gość_mama
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

niech jakas madrala napisze w jakim gimnazjum uczniowie nie pala i nie pija, nauczyciele wszyscy bez wyjatku sa super , i dzieci ze starszych klas nie dokuczaja mlodszym!;)zanim zaczniecie wypisywac takie rzeczy zastanowcie sie w ktorym gimnajzum tak nie jest bo watpie aby takie bylo

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Rzeczywiście, w szatni pg1 syf na całego, dym, niedopałki, ....ble

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Byłem, uczułem sie, skończyłem i nie polecam. Syf, dresy, podludzie chyba że coś się zmieniło

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

a ja poweim tak jestem absolwentem pg1 idac do liceum wiadomo srednia spada. w mojej klasie osoby majace 5 w innych gimnazjach dostawali 3 ja majac 4 w pg1 rowniez dostawalem 3 wiec poziom jest dosyc wysoki , misie ze najbardziej zblizony do realow liceum . natomiast jezeli Twoje dziecko nie przejawia checi do nauki te niech lepiej idzie do innego gimnazjum

Gość_kopytko
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

nie przejawia checi do nauki w gimazjum? hahah, nie no to mnie rozbawiles :)) W gimnazjum nie trzeba sie nawet za bardzo uczyc zeby spokojnie na 4 pojechac :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 47

Mój syn jest w klasie II i twierdzę, że jeśli chcesz się czegos nauczyć, to w tym gimnazjum masz szansę. Wiadomo, nauczyciele idealni nie są, bo takich ludzi nie ma nigdzie. W szkole jest sporo dodatkowych zajęć, więc jeśli chcesz przygotować się do jakiegoś konkursu, czy poprawić jakiś sprawdzian, masz szansę. 5 i 6 nie dostaniesz "za nic" jak np w PG..... (domyślicie się sami, najwyższe średnie w szkole, a wyniki testów gimnazjalnych kiepskie ). A PG1 zawsze było w czołówce

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

tylko ten brak solidnych dyżurów, palenie w szatki i po drugiej stronie ulicy, odkupowanie kłódek do szatni z pieniedzy dzieci, brak dobrej hali..no suuuper

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -