Zgłoś to do dyrekcji, a nie uzalaj się na forum, albo przepisz do innej klasy, moja córka też jest w I kl.tyle, że w równoległej i jest zadowolona.
Pozdrawiam pracowników PG 1.Moje dzieci uczyły się w tej szkole. Świetnie się uczą na następnym poziomie - zwłaszcza matematyki.
W pg 1 z matma akutat jest dobrze.Gorzej z angielskim.
Mam dwoje dzieci: jedno jest w drugiej klasie tego gimnazjum, młodszego na pewno tam nie wyślę. ..
A moje dzieci skończyły to gimnazjum i jestem dumna, że mogły tam chodzić. Dostały bardzo dobre przygotowanie do liceum i nie powiem nawet jednego złego słowa na szkołę, bo jest super.
I od września będzie po problemie: gimnazja do likwidacji.
Już zatwierdzone w sejmie, czyli "już pozamiatane".
Dobra opinia szkoły już w niczym nie pomoże...
ale gimnazjum już nie będzie a ty masz problem
Prawda jest taka, że daaaawno temu to była super szkoła nr 13. Bardzo miło wspominam tamte czasy.
Ja także bardzo miło wspominam 13 to była super szkoła z super nauczycielami i uczniami
Rodzice dzieci obecnie uczących się w liceum popierają likwidacje tych "super szkół". Nie trudno się domyśleć komu zależy na opinii.Super decyzja PIS-u i koniec kropka.
Mniejsza liczba nauczycieli,konkurencja może będzie odzwierciedleniem zaangażowania w pracy.