Witam, dzisiaj przed szkołą podstawową numer 14 stał pewien pan i dawał 10 złotych i mówił żeby zagłosować na Jana Szostaka, czy to jest normalne? Po kilku minutach, przyjechała policja i zgarneła pana. Patrzcie na kogo głosujecie.
Mnie nie musi płacić zrobię to z przekonania i za darmo!
Jakiś fan-oszołom kompromituje kandydata. Nie było takiej nieuczciwej inicjatywy z jego strony ani jego sztabu wyborczego.
E noto SZOSTAK rozdaje kase na lewo i na prawo
Ma nadzieje że jak zostanie Preziem to to wszystkio odbije
Proponuje żeby policja sprawdziła na ulicy Bałtowskiej w sklepie i okolicach sklepu radnego Ch....i. Tam jest punkt kontaktowy dla meneli którzy za kasę a głównie za wino głosuja na Wilczyńskiego. Ten proceder kwitnie tam w najlepsze co wybory.
Informacja dla sztabu Szostaka. Cztery lata temu po zmroku w lokalach zbierały sie grupki od Wilczyńskiego i handlowali głosami. Tak też ma być i dzisiaj. Powinniście zwrócić uwagę szczególnie na Stawki i lokal przy WSBiP. Na Ogrodach też będzie podobnie. To to co ja wiem. Jeżeli ktoś wie o inny tego typu punktach to niech się wpisuje na forum.
nic sie nie zrobi, skoro policja wie (bo wie) i nic nie robi to ....
A wiecie,że pan paluch (celowo z małej) leży w szpitalu i AAAAAAAgituje? przyjęli ponad 70 osób z poza miasta , żeby mogli zagłosować na Wilka? Bo jak są w szpitalu to mogą nawet jak są z poza Ostrowca
dajcie już sobie siana,i tak was oleją jak dorwą się do koryta.
Kłamiesz! Listy w szpitalu były dostarczone w piątek!
Panie Składanowski mamy rozumiec że panuje pożądek i demokracja-w DPS też?
wstyd!!!!!!!jak można robićw tak perfidny sposób,jak to prawda,to fajnie !!!!p.Szostak daje kase menelom!!!!!to jaki on jest??