Z nieszczęścia Naszej Ojczyzny
Że jesteśmy rozgrywania przez wrogów Polski
Że otumaniono Nas propagandą obcych nam mediów
Że UE będzie remedium na wszystkie problemy
Boleśnie się o tym przekonamy
Tylko z czasem
Oni zawsze będą na górze
Oni zawsze będą uprzywilejowani
Sędziowie,konstyvonalisci w części to......
Synowie, córki określonych osób ( do sprawdzenia jeszcze w internecie)
Nic się nie dzieje samo z siebie
5.59 nastepny z odjebem poszczepiennym akcji szczepionkowej pis. Do psychiatry
06:23 następny frajer tvnowski. Twu w ten ryży ryj.
Takich ludzi Krzysztof z 05:58, rozumiejących dramatyczną sytuacje Polaków i Polski jest mniejszość w tym mieście. Nie przypadkowo nazywają go czerwonym Ostrowcem. Świadczą o tym choćby wpisy na Forum. Starych pzpr-owców, sb-eków, ormowców coraz mniej, ale jest nimi zainfekowane młode pokolenie i ich ofiary, które żyją z syndromem sztokholmskim (miłości ofiary do kata).
To straszne, że są ludzie którzy się cieszą z ewidentnego łamania prawa. A jak co do czego to krzyczą Konstytucja!
Witek Muzyk Ulicy feat. Stokłosa Collective Orchestra - Proszę Polsko nie umieraj
7;48 troche ich jest ale generalnie masz racje nawet ci ,,zwykli' zapomnieli ,ze pracowali za 6 zl ,bez etatu i pieniadze pod stolem, 13 14 em,500 plus splynelo z nieba zadzialaly min. media piorac ich
Dokładnie gościu 09:19. Gdyby nie PIS dalej jeździliby na szparagi do Niemca, rozpadały by się małżeństwa, a o 500+ nikt by nawet nie marzył. PIS kazał ludziom wstać z kolan i zasiał w nich poczucie godności, z której po 1989 postkomuna wraz z Tuskiem odzierała ich.
Ale jak to bywa w życiu, w rodzinie, ten kto daje jest dobry przez chwilę. Potem każdy uważa, że to normalne i chce więcej. Tuskoband wyprostuje im myślenie i sprowadzi do parteru.
Tylko co z tą Polską?
Pieniądze to nie wszystko
Zaradni ludzie potrafią zarobić na swoje rodziny
A PiS kupił swoich wyborców
Rozwali jedność w narodzie stworzył prawo dla siebie rozkradł pieniądze suwerena
Niewdzięczny suweren wreszcie powiedział dość bałaganowi
Miejsce skazanych jest w wiezieniu
Ty czerwony łobuzie, zarobić potrafią złodzieje i kliki postkomunistyczne. Ostrowiec jest tego jaskrawym przykładem.
pis rozkradl/?masz dobrze nawalone nie pamietasz czsow tuska totalnej rozkradania majatku panstwa
Wszyscy kradli to POS też
I tak ludzie jeżdżą, żadna praca nie hańbi, dla mnie to lepiej niż podcieranie dupy Jarkowi K. Taki mamy status w Europie, a myślimy że jesteśmy "Mesjaszem Narodòw", ha ha. Down to Earth Man.
Jak pracowałeś za 6 zł, czynsz w bloku za 46 m płaciłeś 130 zł teraz 750zł. Prawie 6 razy więcej. Nie porównuj kwot, porównaj siłę nabywczą dawnej złotówki z dzisiejszą.
Gdzie tyle czynszu płaciłeś 08:00 ? Ja płaciłem wtedy 500 zł, teraz 800. Tyle, że zarabiałem wtedy do ręki 850 a teraz 4700. Dodatkowo jest teraz 1600 na dzieci. O czym więc w ogóle mówimy ?