To straszne, że są ludzie którzy się cieszą z ewidentnego łamania prawa. A jak co do czego to krzyczą Konstytucja!
Złodzieje z Ostrowca do tej pory nie osądzeni.
6.43 frajer to cie zrobil a kurwa wysrala, tfu dziadu
Tych czworo w linku gęby ma typowe dla reżimu. Kobieta wygląda jak funkcjonariuszka z czasów stalinowskich.
Teraz będzie rozdawnictwo dla swoich czyli Ośmiogwiazdkowej kliki 13 grudnia. Muszą nadrobić te 8 lat postu, choć nie wróżę wielkich łowów, bo dziś PIS to największa partia polityczna w Sejmie i mająca doświadczenie w dobrym rządzeniu, jakiego reżimówka Tuska nie ma.
I tak ludzie jeżdżą, żadna praca nie hańbi, dla mnie to lepiej niż podcieranie dupy Jarkowi K. Taki mamy status w Europie, a myślimy że jesteśmy "Mesjaszem Narodòw", ha ha. Down to Earth Man.
Lokalnie koryto w tych samych rekach nieprzerwanie od 30 lat. Suwerenowi bida nie przeszkadza. Zmieniają się tylko nazwy przed wyborami. Dziś lansują Perspektywę i Tak dla Samorządu. To samo zło.
Jak pracowałeś za 6 zł, czynsz w bloku za 46 m płaciłeś 130 zł teraz 750zł. Prawie 6 razy więcej. Nie porównuj kwot, porównaj siłę nabywczą dawnej złotówki z dzisiejszą.
Barierki wróciły, obłuda :
- Znikną szpecące Sejm policyjne barierki, bo dość już tych barier nastawiano między nami - mówił w swoim pierwszym wystąpieniu po wyborze na marszałka Szymon Hołownia w listopadzie ub.r. Dziś barierki przed Sejm... wróciły. - Czyżby marszałek Hołownia zmienił zdanie? Już nie jest otwarty na spotkanie ze wszystkimi?
11.32 nom, koalicja jeszcze wieksze poparcie, pis w pisdu w dół
Mieszkania zdrożały
Myślisz się 14:06. Przekonasz się o tym w swoim czasie.
Dzięki pisowi i ich rządom do tej pory?
Gdzie tyle czynszu płaciłeś 08:00 ? Ja płaciłem wtedy 500 zł, teraz 800. Tyle, że zarabiałem wtedy do ręki 850 a teraz 4700. Dodatkowo jest teraz 1600 na dzieci. O czym więc w ogóle mówimy ?
Masz rację 11:32. Pod sejmem tłumy a to dopiero początek. Ludzie pogonią Tuska.
Mylisz się i to bardzo 14:06. To co się dzieje teraz pod sejmem zaprzecza twoim słowom. Co do mediów to jest Republika, którą teraz oglądają Polacy. TVP info zostało daleko w tyle z dużymi spadkami oglądalności. To nie jest tak że wystarczy nielegalnie, siłowo przejąć telewizję i będzie można ludzi programować. O, takiego wała jak Polska cała.