Za rządów Kaczyńskich minimalna była 950zł
2024-01-10, 09:19 Sam pod koniec pracowałem za 4.5 zł./h. Tak niestety było.Byli też tacy co pracowali po 3.5 zł./h.
Młode pokolenie stało w kolejce do urn do 12 w nocy żeby odpowiednio zagłosować.
https://www.youtube.com/watch?v=EQy0kVpG4nI&ab_channel=prof.PiotrJaroszy%C5%84ski
Polecam wszystkim którym dokonująca się zmiana tak bardzo się podoba (nie chcę nazywać ich głupcami bo to po prostu biedni nieświadomi niczego ludzie i Polacy). Nie byłem i nie jestem zwolennikiem poprzedników ale to co było i to co będzie ; to jak katar i eutanazja. Suweren dobrowolnie wybrał eutanazję. Może nie będzie już nigdy ruchu który byłby w 100 proc pro POLSKI ... Edukować zawsze warto. Pozdrawiam.
Cieszą się KOlaboranci że mogą teraz robić wszystko bezprawnie a idioci wtórują
To nielogiczne, że 65% społeczeństwa kolaboruje przeciwko pozostałym 35%. He?
Cieszy się jedynie garstka kolaborantów. Reszta tych oczadziałych co dali się zwieść trzeciej nodze łby pospuszczane i wstyd. Popatrzcie na swoich liderów : tego od dwojga nazwisk i tego od czerwonego sweterka. Nawet oni mają główki pospuszczane. Tylko klaun dał się wypuścić do przodu i toruje drogę . Kiedyś (może nawet nie długo) sytuacja może się odwrócić.
10.05 masz rację. Ludzie wcześniej tak układali życie, żeby jakoś starczało. A PiS nauczył dziadostwa, które teraz owo dziadostwo nie potrafi żyć bez datków! Koniec z rozdawnictwem!
Jest przysłowie
,,jak Pan Bóg chce kogoś ukarać to odbierze mu rozum"
Tak było 15 października 2023 r w Polsce
Barierki wróciły, obłuda :
- Znikną szpecące Sejm policyjne barierki, bo dość już tych barier nastawiano między nami - mówił w swoim pierwszym wystąpieniu po wyborze na marszałka Szymon Hołownia w listopadzie ub.r. Dziś barierki przed Sejm... wróciły. - Czyżby marszałek Hołownia zmienił zdanie? Już nie jest otwarty na spotkanie ze wszystkimi?
Ci co chcieli yebac?
Teraz będzie rozdawnictwo dla swoich czyli Ośmiogwiazdkowej kliki 13 grudnia. Muszą nadrobić te 8 lat postu, choć nie wróżę wielkich łowów, bo dziś PIS to największa partia polityczna w Sejmie i mająca doświadczenie w dobrym rządzeniu, jakiego reżimówka Tuska nie ma.