W ciągu zaledwie miesiąca władzy, piewcy demokracji zamienili się w oprawców !
Wg Ciebie. Wg mnie działają dobrze tylko trochę za wolno.
Tusk ,żeby Niemcom nie zabierać chleba w ich portach przeładunkowych utworzy Park Natura 2000 w górnej części Odry na Dolnym Śląsku tak, aby uniemożliwić żeglugę statków handlowych i transportu towarów ta drogą do Czech z rozbudowywanego portu w Świnoujściu.
12:45 I są bardzo konsekwentni w tym co robią i zdeterminowani. Zamknięcie tych dwóch panów do pierdla nie miało za zadanie realizować zasadę "wszyscy równi wobec prawa"; sens i przesłanie jest inne "możemy z każdym zrobić co chcemy" .
https://www.youtube.com/watch?v=shPAJ2NGfws&ab_channel=PorucznikPiotrPowa%C5%82ka
Próby zastraszania już trwają. Zatem bójcie się , nadszedł wasz "The King of Europe". Wasz zbawca narodu z wesolutką buźką prezesa trzeciej nogi. Głosowaliście ? To macie. Heheheh.
Kto kogo zastrasza, kto sieje w narodzie nienawiść, kłótnie, spory. Trzeba umieć zrezygnowac z czegośc z godnością. Naród podzielony to naród slaby, czy o to chodzi politykom.
15:51 Odpal sobie link zanim coś napiszesz i obejrzyj.
https://www.youtube.com/watch?v=UAPVJ0WOmv8&ab_channel=PolskaChataBiskupin-MatkaKurkanadaje
tu masz drugi materiał - wcześniejszy . Jak nie masz ochoty oglądać całości to włącz od min 16;40
Pora zwijać to forum. :D Nastała wolność i demokracja.
Ile ludzi tyle wyjaśnień tłumaczeń. Źle zrozumiales moje słowa, gdybys dobrze zrozumial nie kazal bys mi tego oglądać. W naszym kraju od pewnego czasu (od kampani wyborczej) dzieje sie bardzo źle. To do niczego dobrego nie prowadzi, do podziału, nienawiści. Tyle w temacie, dalej proszę przemyśleć co to dla nas oznacza.
Dziadzia masz rację
Słucham Pana Matka Kurka od dłuższego czasu
Pozdrawiam
16:24 Ok. Zwracam honor. Faktycznie może źle zrozumiałem. Podzieleni jesteśmy od bardzo dawna , a podziały są już bardzo głębokie i różnorakie . Wielokrotnie o tym pisałem. Ja ma nadzieję tylko że ten główny podział nie zamieni się na taki o rozmiarze Tutsi i Hutu. Pozdrawiam Emeryta. Ja na niego trafiłem już na samym początku gdy nazwę swą obrał w nawiązaniu do Ojca Rydzyka
Do części ludzi nie dociera, że stajemy się drugą Białorusią, a pod płaszczykiem szokującego łamania prawa w Polsce, w UE mają już wolną rękę na działania zmierzające do ubezwłasnowolnienia nas jako państwa.
Mądra wypowiedź teraz Tuska.
Koniec z podskokami pisu i konfliktowaniem nas.Tusk teraz się wypowiadał ze 28 letni dziennikarzyna od Ziobry zarobił 3 miliony I ich znajomki nie mówiąc o spółkach po układach?
Cyrk pisu?
A może byś tak poczytał inne gazety, pooglądał inną telewizję i sam sobie wyrobił zdanie . A nie powtarzał jak mantrę to co mówią w tv republika.
19;41 Jak PO oni chcieli yebac
Ps.szkola potrzbna
Gościu 21:04 Tusk kieruje te słowa właśnie do takiego elektoratu jak ty, bez mózgu:)