Ale grzyb podobno jest?
A skad ty masz takie info że mają liczniki przedpłatowe?bo ja wiem ze jedna z rodzin załozyła normalny,i nie pitol mi tu o poprawkach bo kazdemu sie zdarza............nie grzały to i grzyb jest proste jak drut,wisły kijem nie zawrócisz,co schrzaniły to niecg gmina im poprawia na własny koszt?szok a było mówione na sesji co i komu dac to teraz majo
Jak ty zamieszkujesz tu od dziecka to mi rano kaktus na ręce wyrośnie,weź się kobieto nie ośmieszaj tym wpisem,jak coś nie pasi to się wyprowadź kuźwa i nie oczerniaj normalnych ludzi bo my tez mamy coś do powiedzenia i osobiście odwiedzę komunalkę,podam przykłady tego twojego"normalnego"funkcjonowania,nie powtarzaj głupawych tekstów do ludzi bo cie to zdradziło tu na forum.
2014-05-09,12;30 Ten post jest sprzeczny z zasadami forum.Ewidentnie oskarżono w nim osobę,dziwię się że nie ma reakcji?
Ciekawi mnie jak gmina i burmistrz odpowie na mój email.
Wykluczony?a możesz jaśniej?Piszesz nam co ci odpowie a nie podałeś pytania,kolejny blef?
Magda nie dociekaj, podstawy powstania grzyba to:
1.Brak wentylacji
2.Brak docieplenia-to podstawowe przyczyny jakie mogą być kolejne przyczyny,to poprostu zaniedbania takie jak:
1.Nie wietrzenie pomieszczeń,
2.Brak systematycznego ogrzewania lokalu,
4.Zaniedbania higieniczne...Sama wywietrz w zimę mieszkanie i nie dogrzej...będziesz miała grzyba i pleśń na każdej ścianie.pozdrawiam
Każdy mądry podpisując się inaczej i gdybać o czymś co nie ich sprawa gościu z 21.20 ,23.54, 23.46 , 12.30 podpisz się a jeśli ktoś życzy sobie kontroli zobaczyć jak jest zrobione mieszkanie co się dzieje zapraszam nie oczerniajcie nikogo sprawdzenie opłat czy czego kolwiek można sprawdzić nikt tego się nie boi więc utrzyjcie sobie b\nosy zanim się wypowiecie lub wypowiesz na czyjś temat bo myślę że te wpisy to tylko jedna osoba robi którą nie stać na podpis ...................
No wreszcie sama zainteresowana dała głos i dobrze,no cóż nie jedna osoba by chciała zobaczyć wasze mieszkania ale chyba nie ładnie tak z buta wchodzić komuś do domu,a co na zarzuty sąsiadka?bo przecież napewno w jej mieszkaniu też pewnie jest coś do poprawienia?
Do poprawienia mam...włosy,na niedzielną imprezę.A zainteresowanych zapraszam,po wywieszeniu transparentu z zaproszeniem.
Cała Monia,pozdrawiam buźka.
Popatrzcie, jak bardzo zabolało dwie osoby pokazanie ludziom tego co przecież cały czas jest opublikowane na stronie BIP Urzędu oprócz roku 2010, który zniknął z wiadomych względów. W tabelkach nie ma nic nowego, pokazane są po prostu żenująco wysokie podwyżki, o których nawet niektórzy radni o zgrozo nie wiedzieli.
to teraz czekamy jeszcze aż pan Lech i pozostali kandydaci ujawnią swoją sytuację materialną.
Śmiało panowie, jesteście przecież facetami, prawda ?
Pan Lech nie ujawni dochodów,bo on kocha tylko innych szkalować.Panie Lechu co Panu szkodzi pokazać pit za ubiegły rok?Ma Pan coś do ukrycia?Czemu Pan tego nie chce zrobić?Pan przecież kocha prawdę?
Kunowiak nadal cierpi z powodu ujawnienia prawdy o żenująco wysokich podwyżkach dla urzędników w Kunowie, współczuję. Wg. Ciebie to jest pomawianie, szkalowanie? Oświadczenia majątkowe umieszczone na stronie BIP Urzędu są pomówieniem? bardzo mnie ciekawi o jakim szkalowaniu piszesz? Zero konkretów. Panie Kunowiak pomylił Pan pojęcia,tj. pomawianie z ujawnianiem.
https://docs.google.com/file/d/0B8BNQIRkjNxHMXJ2STNRekdZLXM/edit?pli=1
Czy to jest pomawianie, Panie Kunowiak?
Panie Lechu (Jan G.)Już naprawdę brak mi słów.Weź sie Pan odczep od innych a zajmij sobą. Nudzisz już Pan z tymi oświadczeniami.Wszystkim Pan wysyła linki,tabelki cały mój zakład pracy aż rży ze śmiechu.Co to za walka wyborcza?Nęka nas Pan po prostu i zatruwa życie.My naprawdę mamy w czterech literach te dochody,linki,tabelki.Osoby które mają Pana na Facebook-u zastanawiają się nad zablokowaniem Pana bo to już stało się karygodnie wstrętne.Mamy rodziny własne życie. Daj nam Pan święty spokój, i niech Pan uszanuje tę prośbę na litość Boską, nie tędy droga.