Ale się srodze zawiedziecie!
Powrót I.O w ,,wielkim stylu" ale tym od łopaty:).Łodej się otoczył niezłą kompanią w tej kampanii.Ciekawe na jakim stanowisku planuje Ireneusza i w której gminie.Bo tyle stołków już poobiecywał,że musi wygrać w kilku gminach naraz żeby sprostać obiecankom ludzi chociażby z samego PiS-u.
Bo nie ma innego wyboru jak p. Duda zostanie burmistrzem to za cztery lata z Gminy Kunów pozostaną zgliszcza a nie ruina.Do okolicznych wiosek nie będzie czym ani po czym dojechać.
Trzeba mieć odwagę żeby startować po takim beznadziejnym rządzeniu. W poprzednich wyborach głosowałem na nią ,aż wstyd sie przyznać .
BRAWO Panie Lechu.
Zgliszcza to może pozostawić po sobie Lechu wraz ze swoim mentorem Ireneuszem O drogi mieszkańcu gminy. Nie glosowałem poprzednio na p.Burmistrz, ale teraz ja i rodzina na Nią zagłosujemy.Swoją drogą nauczyciel potrafi być dla nauczyciela wilkiem.
Pamiętacie jakie poparcie wyborców zaskarbił sobie I.O w 2010r startując do sejmiku województwa Świętokrzyskiego? Coś koło 600 głosów na cały powiat!!!Chwała im, że wtedy "zdrowo pomyśleli" Wstydzili się takiego burmistrza, więc tym bardziej w Jego osobie nie widzieli przedstawiciela w urzędzie wojewódzkim.
Panie I.O - "podziękowanie" od kobiet, którym w rozmowach o pracę składałeś oferty, że do dziś nie chcą spojrzeć w Pańską stronę. A może też się czymś naraziły? Pewno nie! - nie były godne wzmianki w ostatnich wypocinach.
Pani BEATA zostanie na pewno.
Monia zapewniam Cię, że się mylisz i prawdopodobnie Pani Beata Duda będzie musiał odejść.
Jak nienormalni na umyśle przeważą w naszej gminie, to nie będzie miała innego wyjścia,ale zapewne zrobiłaby to bez żalu i z wrodzoną sobie klasą.Ale rozumnych ,nie brakuje i Łodej do spółki z Ireneuszem znów oszaleje,oj będzie się działo:).
Mam pytanie do obrońcy p. A.J.(7:30 2014.10.30) Czym sie kierował startując na burmistrza w 2002r, stając sie tym samym konkurentem dla p. A.J. Czyżby uważał sie za lepszego od niego fachowca? Doświadczenie PRL-owskie z GS-u to trochę za mało! ... ale wystarczy do niszczenia mienia wspólnego.
cdn coś ci się pomyliło i kojarzysz mnie z inną osobą. A swoją drogą zapewne się ze mną zgadzasz
skoro z takim zainteresowaniem przeczytaleś/aś/moja wypowiedź.
dzis burmistrzowa w swej ignorancji przeszla sama siebie. Na spotkaniu z mieszkancami jednej z wiosek stwierdzila ze zarabia tylko tyle co zwykly dyrektor szkoly hmmmmm heheh nie wie ze klamstwo jest karane !!!!!! dochody sa legalnie do sprawdzenia!!!! i tlumaczenie ze zasluguje na te pieniadze jest smieszne.
Publicznie kłamie, lekceważąc ludzi. Puszcza w obieg ploty dyskredytujące ludzi. Ta Pani nie umie przegrywać godnie.
A Ireneusz umie?! Lechu nie potrafi prowadzić kampanii pozytywnej tylko negatywną?
Zarabia tyle, ile Jej Rada Miejska w swojej szczodrobliwości dała.
Kompromitacja i skandal, uczciwego i lubianego Piotra Rakoczego odsunięto od obowiązków służbowych, tj zbierania pieniędzy za wodę od mieszkańców. Inny Pan ze sztabu Pani Dudy ma pozwolenie na pracę w terenie.
200 TYS DLA 19 OSOB W GMINIE NA PODWYZKI NA DZIECI DO SZKOL TRAFILO 2 TYS. MOPS NOWY SAMOCHOD KOMUNALNA NOWY Z CZUJNIKIEM TERMOWIZYJNYM JESLI TO SA NAJWAZNIEJSZE WYDATKI GRATULACJIE WLADZY. BO TO CO SIE DZIEJE TO ZENADA!!!!!!!
KOLEJNE RZECZ SZKOLENIA W GCI I LIPNE PROGRAMY GDZIE KASA IDZIE TYLKO DO KILKU OSOB NAZWISK NIE WARTO WSPOMINAC A PANIE PIEKA PACZKI W KUNOWSKIEJ PIEKARNI I DONOSZ DO GCI( NOTABENE WIEDOMO TERAZ SKAD TA PANI MA TAKI WYGLAD)
O tych pączkach to pewnie piekarzowa doniosła lechowi,ciekawe tylko przed czy po?:)))
Imiona się pisze z wielkiej litery...