21.02, jestem za. Dajcie kobiecie spokój, nie chcieliście , wybór należał do WAS, macie nadzieje na lepsze jutro, to miło,jak Wam będzie dobrze to i nam wszystkim będzie dobrze.
A kiedy zaprzysiężenie Łodeja na burmistrza?
wreszcie się skończyło, bo człowiek nie mógł spać, podjeżdżali jak jakaś mafia w nocy, rozeznanie , akurat z psem wychodziłam i przybijanie tych plakatów, o zgrozo :/
A kiedy jest ustawowy termin?
Cięzko będzie się przestawic niektórym, bo z namiętnością potrafili pisac negatywnie tylko o p.Beacie. Prawda Alino P. z Fabrycznej???
Za cztery latka znów bedzie w gminie rządzic beatka
jakby miała to nie poszłaby w dół ze stanowiska kierowniczego, ale miłosierny guru z Janika przygarnął ją ciepłym PISowym ramieniem
o kim mówisz gościu z 11.21 Każdy z nas będzie przyglądał się pracy nowego burmistrz myślę że porządek powinien zacząć od sekretarki która nic nie robi bo każdy wie że sekretarki rola to nie odbieranie tylko telefonów zadumana pani M.B nawet swojej szklanki nie potrafi umyć tylko zostawia całą pracę popołudniowej zmianie sprzątającej to naprawdę żałosne bo po Kunowie nos do góry zaczepiony jakby co najmniej marionetką gminny była
Widzę, ze wszyscy którzy pracowali w gminie za kadencji pani Dudy są według was do zwolnienia. Niech przyjmie samych laików, którzy nie mają pojęcia co mają robić. Gmina na pewno na tym zyska...
no, takie były podobno obietnice, więc o co ci chodzi ?
Co masz na myśli? Że Łodej zaproponował stanowisko Dudzie w urzędzie?
serio zaproponowal????i co?
Podobno ma być zastępcą p. Lecha, gdyż ma duże doświadczenie w obiecywaniu.
no to Rakoczy Piotr ma wkoncu nie być?a co x sekretarz pozostaje na stanowisku czy nie?
sekretarz to najsłabsze ogniwo wcześniejszej kadencji, gdyby została to byłaby dla nowego burmistrza największa porażka na wejściu