Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu


- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

            Coś poza gotowaniem jeszcze robisz?

            Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

            Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

            Leczo z cukinii też robiłem ale bigos - trzeba będzie spróbować. A tego leszcza jak robisz? Moczysz w mleku, żeby wyciągnąć zapach mułu? A leszcz że skórą na blachę do piekarnika na ile minut w temp?

            Leszcz albo tołpyga u mnie bywa.

            Gość_pasiBrzuch
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

              PasiBrzuch nie łącz ogórka z pomidorkiem w sałatkach, bo witaminy obu wzajemnie się wykluczają. Jeśli rzeczywiście jesteś mężczyzną, to gratuluję.Uważam, że mężczyźni są zdecydowanie lepszymi kucharzami, niż babeczki. Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, że pani wypowiadająca się we wpisie na końcu poprzedniej strony specjalizuje się w zasadzie w jajecznicach, tylko że z różnymi dodatkami i jeszcze ta zasmażka - buuuuuuuuuu. Poza tym nie tykam ryb, które mają dużo ości, a leszcz to dla mnie same ości.

              Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

            Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

            Ty piszesz o jajecznicy a nie o leczo..Jajka do warzyw i Ty nazywasz to leczo?

            Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

            Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

            Ja lubię rybę w piatek

            Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

      Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

      Dziś piątek, więc będzie rybka. Mam zamiar wypróbować ten przepis: https://www.mykitchenlife.pl/pieczony-losos-w-sosie-smietanowym/ . Robiłam już dość często taki sos (jest z suszonymi pomidorami), ale głównie do kurczaka.

      Gość_Ewka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

        U mnie zamiast łososia pstrąg , widzę , że się już marynuje. Pachnie pięknie.

        Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

          Zupa grochowa z kiełbaską, a na drugie mielone u mnie z ziemniakami i buraczkami.

          Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

            Placki ziemniaczane z sosem grzybowym

            Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

              Kupie gdzies w okolicy żywe ryby na obiad? A może jakis wędkarz chętny odstąpić połów?

              Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
              • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                porka ze skwarkami

                Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
                • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                  Dziś piątek czyli bez mięsa. Może jakaś rybka albo pierogi z serem ?

                  Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                    12:09, kupisz w Opatowie, po prawej stronie, przy wjeździe do miasta.

                    Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                      Często robię też zupę pomidorową na zeberkach, sos z szynki z kasza gryczana i buraczkami, wszelkie sosy do makaronów :z kurczakiem cukinia i śmietanka 30procent,z kurczakiem przyprawa gyros papryka porem i serkami topionymi i śmietana, albo spaghetti z mięsie mielonym i pomidorami. Z zup robię też często ogórkową, kapuśniak, jarzynowa, pieczarkowa, zalewajka,krupnik. Placki ziemniaczane lubię z sosem pieczarkowym, a placki z cukinii z sosem czosnkowym.

                      Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                      • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                        Brakuje w Ostrowcu sklepu ze świeżymi rybami

                        Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                          Świeża ryba w rybnym na Sienkiewicza

                          Albo na bazarku na Ogrodach

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

                        Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                        Losos nie jest zdrowy

                        Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                        • Odp.: Gotowanie - czyli co dziś na obiad.

                          najlepszy Karp.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -