Żabka też gra a taka niby rydzykowa
Przedsiebiorstwo niezle dziala Kazda fabryka tak powinna prosferowac
Czy Kaczyński przekazał coś na licytację dla WOŚP-u ?
12:20. A twoje dzieciątka na niedzielny obiad znowu będą jadły zupki z torebki, jak co dzień, bo mamusia zajęta pisaniem na forum o dzieciatkach nienarodzonych!!!!!!!!!!!!!!!!
SMS z wpłatami na konto WOŚP - treść SERCE - 5 PLN netto(6.15 PLN brutto z VAT).
Numer aktywny od 1 grudnia 2020 do 15 lutego 2021.
*13:45. SORRY, SORRY, SORRY - nie napisałem na jaki numer wysyłać te smsy na WOŚP.
NUMER - 75 565.
Aborcja nie jest okej, ale czasem to mniejsze zło.
ile to Owsiak dziś zarobi?
Aborcja na żądanie i WOŚP która kwestuje dla dzieci .Śmiechu warte Pomagajmy wspierajmy dzieci a nie Owsiaka .
"Wspaniały gest księdza Kazimierza Klabana z parafii Dobrego Pasterza w Elblągu (woj. warmińsko-mazurskie). Duchowny po raz kolejny przekazał zebrane podczas mszy pieniądze na Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. - Mam wielu naśladowców wśród proboszczów - zapewnia WP kapłan."
I jak tu nie zbierać pod kościołem? Jakby ludzie nie dawali pod kościołem to by ich tam nie było. Okazuje się, że tłumnie dają. Nie każdy kto chodzi do kościoła to PISowski beton
Bez łóżka wośp napewno dłużej przeżyje co pokazują statystyki mniejszej umieralnosci dzięki nieisrniejącej już teraz kompletnie "służbie" zdrowia
A tvpis Ściek ciągle jedzie smrodem pisu na JURKA OWSIAKA i WOŚP. SZambo tvpis GOEBELS dostało 2 mld kasy z Naszych podatkow Zamiast na Służbę Zdrowia to dali DRANIE pisu na to Gówno
Kudliński też nie nosił.
19;24 kultury Ci brak