Pieniądze to nie wszystko. Owsiak odsłonił prawdziwe oblicze
Tak, tak jasne... nadajesz na niego co roku, a on co roku zbiera coraz więcej pieniędzy i będzie grał do końca świata i o jeden dzień dłużej. Kup sobie maść na ból tylnej części ciała lepiej.
01:01. Wczoraj się dowiedziałem od Owsiaka, dlaczego ma grać do końca świata i jeden dzień dłużej, bo.... trzeba będzie posprzątać po WOŚP, jak co rok - stwierdził:)))
Znowu mądra, uczciwa i empatyczna część społeczeństwa jak co rok dał dowód, że gdyby od nich zależało, to polska rzeczywistość wyglądałaby zupełnie inaczej, niż dziś. Szkoda, że tylko na WOŚP mamy wpływ, ale widać MOC MĄDROŚCI NARODOWEJ!
"Znowu mądra, uczciwa i empatyczna część społeczeństwa" raczej w dużej części to są firmy i banki dzięki którym jest taki wynik, potem odpiszą sobie darowiznę od podatku.
Gorycz porażki boli, prawda? Każde wytłumaczenie wydaje Ci się dobre, aby zgłuszyć swój ból. Szkoda, że nie uświadamiasz sobie, że jeśli jest choć część prawdy z tego, co piszesz, to tragiczny prognostyk dla obecnego rządu. Pieniądz rządzi światem, a poprzez niego ludzie tym pieniądzem dysponujący. Będę czekał, aż za jakiś czas napiszesz, że kwoty z smsów i wpłat internetowych poszczególnych ludzi, to też kombinacje bankowe. Ciężko się pogodzić, że jest się na równi pochyłej i nie ma ratunku?
Dziś, 09:31-mnie to ani ziębi ani grzeje napisałem co o tym myślę i tyle masz ochotę to przeznacz całą pensję twoja sprawa.
Jak będzie taka potrzeba, to zrobię to bez zbędnej zwłoki. Moje dziecko żyje dzięki sprzętowi z datków na WOŚP i takie gadanie, jak Twoje nawet mnie nie irytuje, lecz budzi odruch pogardy.
Lekarza opłaciłeś TY, bo przecież żywisz i utrzymujesz ze swoich marnych podatków pół Polski. Jednak masz swoje zasługi. Dzięki wielkie.
dla mnie nie takie marne ,ale nie rób z Jurka ZBAWCY narodu są również inne fundacje które nie robią takiego medialnego przedstawienia jak fundacja TVN
"Z Waszą pomocą udało się m.in.: wyremontować i wyposażyć w sprzęt szpitale i domy dziecka na kwotę ponad 80 mln zł.,
wybudować Centrum Profilaktyki Nowotworowej w Warszawie za kwotę ponad 36 mln zł., zakupić sprzęt medyczny za kwotę ponad 27 mln zł., kupić 19 specjalistycznych karetek dla szpitali za kwotę prawie 7 mln. zł" ale pewnie mało kto o tym wie bo Jurek ma monopol na pomaganie .
10:14. Jeśli już się coś cytuje, to należałoby podać źródła i autora cytowanej wypowiedzi. Poza tym, to co zacytowałeś powinno być zapewnione przez rząd, to dlaczego wykorzystywano do tego jakąś pomoc społeczną? Rozumiem, brakło, bo miliardy poszły na TVP, ojca Prometeusza z Torunia i Fundusz Kościelny skrupulatnie zaspokajający wszelkie potrzeby kleru.
Owsiak zagrał ze Strajkiem Kobiet. Andruszkiewicz: To schizofrenia ideowa.
Adam Andruszkiewicz był pytany o to połączenie. Czy zdziwiło go, że Jerzy Owsiak grał ze Strajkiem Kobiet?
Znając poglądy pana Owsiaka nie bardzo mnie zdziwiło, że grał razem ze Strajkiem Kobiet. W mojej opinii zaszkodził Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy – czyli temu, co sam budował przez lata - dlatego, że Strajk Kobiet to taka nieformalna instytucja, które ma bardzo jasno sprecyzowane poglądy, polegające na tym, że zdaniem liderek aborcja powinna być w Polsce na życzenie – niezależnie od przyczyny. Czyli jest to takie podejście skrajnie lewackie, wyzute z jakiegokolwiek chrześcijaństwa, sprzeczne z naszą cywilizacją, w jakiej zostaliśmy wychowani – powiedział wiceminister. źródło niezalezna.pl