Moze zarzadzajacy tym forum odpowie dlaczego uporczywie blokuje posty ktore zawieraja prawde.?Mozecie sobie blokowac lewackie kundle.To tylko swiadczy o waszym tchorzostwie.
Dobrze zarabiam, pracować nie muszę, za mnie harują wolontariusze.
Bardzo dobrze zrobił ten ksiądz.
Ten ksiądz nie jest z kościoła rzymsko-katolickiego. Wykorzystali to aby zrobić szopkę.
Owsiak i lemparcice przekroczyli jakiekolwiek granice przyzwoitości. Fotografowanie się z dziećmi z zespołem Downa a z drugiej strony dewastowanie ulicznych plakatów z płodem w łonie matki i walka o zabijanie takich dzieci. Czego oni uczą młode pokolenie ? Kłamstwa i obłudy.
I tak lepsi byli na bitwie o empik. Prawdziwi patrioci.
19:17 idź stąd funkcjonariuszu. Ten wątek nie jest o tym co kazali ci pisać.
I nie pójdzie stąd tak szybko, 10 groszy mu płacą za każdego posta.
To i tak więcej niż tobie 20:30.
aleś mu dojebał.. . ho ho ho. Cięte riposty to ty chyba z familiady bierzesz, nie?
22:10, po twojej też się łydki trzęsą, jak przy oglądaniu poranka tvn.
Fundacje mają to do siebie, że zatrudniają ludzi którzy otrzymują wynagrodzenie. Każdy założyciel fundacji zarabia na niej. Od weryfikacji są wymagane sprawozdania i raporty, kasa duża bo działa na dużą skalę. Żadna fundacja nie daje 1-1 wpłat na cele, bo nie była by w stanie się utrzymać. Proszę spojrzeć na definicję fundacji. Czy to moralne, czy nie, pozostawiam sumieniu właściciela. Mi krzywdy nie robi, a efekty działania są widoczne, nie widzę powodu by mówić o nim źle - bo w żaden sposób mi nie szkodzi, jakby czerpał zyski z moich podatków, czy otrzymywał dotacje ze skarbu państwa to owszem, mógłbym poczuć się źle, ale tu- to prywatna inicjatywa.
Dlatego wspieram WOŚP