konfabulacja swoim głosowaniem 2 lata lemu sprzedała Polską miedź kanadyjczykom a wypowiedzi Bosaka często są pro ukraińskie więc kogo wy tutaj wychwalacie ? kolejnych farbowanych lisów ? wystarczy poznać korzenie GrEśka zresztą.
popierałem ich PRZED tym słynnym głosowaniem, w orzeciwieństwie do innych owiec i baranów - wyciągam wnioski. nie zauważyłeś ?
To kogo proponujesz?
Tylko nie pisz, kogo nie.
proponuję Króla i monarchię. należy ściąć 90 % popis i zabrać majątki nawet dalszym rodzinom. sprawdzić konta zagraniczne.
Pytanie jest inne.
Kogo proponujesz, imię i nazwisko kandydata?
I taka osoba do europarlamentu... Szkoda gadać. Za te wszystkie krzywdy jakie wyrządziliśmy Ukrainie.
A jaką to robi różnica, kto z Polski wejdzie do europarlamentu i z jakiej jest partii politycznej? Jak to się przekłada, na to co Polska może osiągnąć w parlamencie europejskim? Proszę o konkretne wypowiedzi i przede wszystkim prawdziwe. Słucham?
I np. bardzo dobrze, że Pan Andrzej Szejna z Lewicy (SLD) się nie dostał do PE, gdyż przyda się taki mądry człowiek tu w Polsce, w Polskim parlamencie :) Co Polska ma z tego, że np. Pan Jarubas będzie teraz drugą kadencje europosłem w PE, czy Polska by coś straciła, gdyby Jarubasa nie było w PE? Nic by to chyba nie zmieniło?
Ciekawe jak Sienkiewicz będzie się trzymał w PE. | PIJANY JAK BELA poseł Sienkiewicz w Sejmie?! Budka wyprowadza go z sali https://www.youtube.com/watch?v=Ib8eDenMjwU
Elegancko. Słychać wycie? Znakomicie.
Gosciu z 12.01 widzisz jak odmiennie spostrzegamy ludzi, bo ja glosowalem na Pana Grzegorza Brauna. Uwazam ze ci co glosowali na Biedronia powinni sie wstydzic.
Sienkiewicz podpali im jakąś budkę w Brukseli, urządzi jakąś prowokację.Może się przydać. Co fachowiec to fachowiec.
06.59.Ja ani na tego ani na tego.Ale czy to nie ty powinieneś się bardziej wstydzić?W obecnej sytuacji geopolitycznej głosować za człowiekiem który spotykał się wielokrotnie z ludźmi Putina.
Niby dlaczego? Mamy premiera, który miał likwidować przeszkody po rusofobie Kaczyńskim oraz ministra spraw zewnętrznych, który chciał Rosji w NATO. Braun przy nich to nawet ruskiego słownika nie widział.