Nieoficjalnie: Posiedzenia Sejmu zostaną odwołane! "W takiej sytuacji wszystkie możliwości są dopuszczalne"
Na decyzję o odwołaniu miało wpłynąć skazanie Mariusza Kamińskiego i Macieja Wąsika, którym wygaszono mandaty. Posłowie PiS zapowiadali, że mimo wyroku zamierzają pojawić się w Sejmie, gdyż wcześniej „prezydent skutecznie ich ułaskawił”.
Jeden z wicemarszałków Sejmu, dodając, że „w takiej sytuacji wszystkie możliwości są dopuszczalne”, tym niemniej marszałek Hołownia będzie przekazywał swoim zastępcom informacje. Nieoficjalnie decyzja o odwołaniu obu posiedzeń już zapadła.
Tusknięci tchórze czego się boicie? Gniewu ludu ???? !!!!!!!!!!!!!!!!!
Płaczek wystraszył się ludzi. Zwyciężymy. W czwartek widzimy się pod sejmem o 16.
Widać z gęby, że to taka menda chodząca, pewnie wiecznie w szkole był kopany w d u p e , no a teraz chodzi jak
John Wayne w Rio Bravo, no i który mi podskoczy. Bedziesz dalej płakał za swoją głupotę.
Brawo marszałek.
Gniew ludu - o czym ty piszesz? O tym zgromadzeniu dziadków którym od kilku lat robi się wodę z mózgu
Z tysiąc przyjdzie, no może pięć.
Jak tam cyfrowa młodzieży? Dobrze wybraliście. Popcorn i obrady sejmu na licencji Mam Talent to strzał w 10-tkę
Z samego Krakowa ma być kilkanaście tysięcy głupi idioto. Teraz to pewnie więcej. Tusk zrobił zamach stanu, ciężki czas dla Polski. Wraca widmo stanu wojennego.
12.16 patol jak ty to nie lud
Hołownia nie dorósł do roli Marszałka.
Taki z niego Marszałek jak był z Wałęsy Prezydent.
Wykształcenie jest ważne.
Dudzie jakoś nie pomaga, hahahahaha. Dysys dysys
Skąd taki idiota jak Ty może o tym wiedzieć 22:64. Hahaha. Niedługo nie będzie Ci do śmiechu. Nadchodzi czas zamordyzmu i ograniczania swobód.
Czy dziennik telewizyjny o 19:30 , wspomniał już coś o pierwszych strajkach wściekłych błyskawic?
Stara Ci obiadu nie chciała zrobić? Nie, nie wspominali o tym ;)
Pytałem, czy o twojej starej wspomnieli w dzienniku telewizyjnym 19:30 a nie o mojej, bo moja w przeciwieństwie do twojej jest normalną kobietą:))
Ale dziennika telewizyjnego to już dawno nie ma :)
Skoro nie dorósł do roli marszałka, a jest uważany za najlepszego, to co powiedzieć o poprzednikach?
Głupia mlodsię wygrała sobie takiego marszałka na jakiego zasługuje.