Stawki blok 98. Inwazja kosiarzy. Grupa napier . , około 10 osób, wysłana przez spółdzielnię pacyfikuje mieszkanców. Administracjo, za co nas karzesz? Ktora, czy który ze spółdzielni pozwolił na to? Bedę pierwszy, który zgłosi was do sanepidu o przekraczanie hałasu. Koniec niekompetentnych urzędasów za naszą kase. Wy ... ze spółdzielni w pole , gdzie sie pewnie odnajdziesz.
Nie koszą źle, koszą jeszcze gorzej. Ja pi€rdole.
kup sobie stopery do uszu a nie wydziwiaj
Ty tez sie do roboty wez madka
Taką mają robotę, godz.pracy sobie sami nie ustalają, tyle w temacie.
serio XD? tak ci w nic nie robieniu przeszkadzaja? pewnie wzieli pod uwage ze normalni ludzie beda w pracy a dzieci w szkole ale nie pomysleli o madkach i innej tego typu patoli XD SKANDAL
O 6 rano normalni ludzie są w pracy? A co z tymi co pracują na nocki i dopiero wtedy się kładą? I dlaczego kosić trzeba akurat wcześnie rano, jak zaczną 2 godziny później to świat się zawali? Nie, ale ludzie się wyśpią. Tyle im chociaż może spółdzielnia zapewnić?
A czy był chociaż jeden z tych żalących się w spółdzielni w tej sprawie, czy tylko płakać umie tu na forum?
A jakby był to by go usłuchali? Nie. Musiałoby pół osiedla przyjść, by się przejęli.
To niech zwołuje i działa , od tego ma forum. Chyba, że większość ludzi ma to centralnie w d....,to daremne jego żale...
Mam nadzieje że nieposluchają i niezakupia pil na akmulator bo ciche sa i nic pozatym,gałęzie mozna jedynie nimi ciąć,a akumulator starczylby pewnie na pociecie kilku grubszych klocków
Jakis idiota wczesniej tak doradzal niemajacy pojecia o pracy pilarką:) na filmie mu cieła ,no na filmie to wszystko sie da:)
O takich jak ty pomyśleli, dzieci pewnie w osrodkach specjalnych w internacie a tobie o 6nic nie przeszkadza,bo i tak tylko trollujesz na forum. Moje dzieci nigdy jeszcze na szóstą do szkoły nie miały. Ale autor faktycznie przegina, oni sami godzin pracy nie ustalają sobie.
To przeczytaj dokładnie co autor napisał. Czy przypadkiem nie ma pretensji do zarządzających?
18:38 a moje chodzą na 10, a nawet gdyby nie, to nie zycze sobie, by banda grzała piły od 6. Jest na tyle chetnych do pracy, ze przyjmą warunki pracy od 8. Trzeba tylko mózgownicą, ze tak można.
Widocznie nie można od 8
A śmieciary też Ci przeszkadzają?:??
Idź na zebranie rady osiedla i zaproponuj zmiany (a nie tu się oburzasz)
Zaproponuj może kosy albo sierpy będzie ciszej
Pozdrawiam serdecznie i cieplutko :-)