Na trawę może być
...a drzewa?
Tylko siekiery nie proponuj bo cicho niiiiie będzie
Ale jesteście idioci do kwadratu. A co macie przeciwko by do 8 nie hałasowali? Macie bo wy od piatej w robocie juz jesteście? A może tylko dla zasady przeciw, bo posty nabijacie?
19:37 mnie reka starczy by takiego idioty wyciszyć gimbusie.
Mnie denerwuje sranie sasiadów z rana bo mieszkam na pierwszym i gówno z całego pionu slychac w rurach jak leci na dół
A ptaszki też nie lepsze
Świtkiem rankiem ćwierkają świstają
Okna nie da się otworzyć
To , ze jestej małorolny i zapierdaasz w budowlance od 5 , t nie rozumiesz , ze inni moga pracować od 10 , albo nie pracować. No tak to jest, jak sie ma ciasna czaszke i płaskie czoło.
A Ty nie rozumiesz że inni pracują od 6 i spełniają swoje obowiązki najlepiej jak potrafią żeby utrzymać rodzinę !!??!!!
OD 6 CISZA NIE POWTARZAM NIE OBOWIĄZUJE
Dostosuj się kup zatyczki albo się przeprowadź
Masz wolne ? Idziesz później do pracy? A Cię obudzili o 6
Wykorzystaj ten czas na dobry poranny SEX i przestaniesz się złościć
Miłego dnia :-)
O, jedyny kumaty, który coś z sensem napisał!
Wina PiS'u !!
Ta madka co zalozyla watek ma dzien swira. Do psychiatry.
A widzisz gimbusie z 10:53 to ja napisałem, facet, żadna matka. A do lekarza, a bardziej na OIOM to możesz trafić jak mnie spotkasz i gębę otworzysz. A teraz spadaj w podskokach.
Tateł, na oiom to se mozesz bombelka swojego wysłać ty dziadu internetowy. Spieprzaj do psychiatry jak ci koszenie nie pasuje.
Tatuś z mamusia genów na inteigencje nie dał, ale nałogi to po nich masz.
Przykro mi ze az tak rodzice cie skrzywdzili. Internetowy kozak jestes. Uwazaj bo oklep kiedys zbierzesz za swoj pozerski ryj.