Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ile w 2023 roku zarobił Artur Łakomiec, prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego?

Ilość postów: 48 | Odsłon: 4240 | Najnowszy post
  • Ile w 2023 roku zarobił Artur Łakomiec, prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego?

Jak w oświadczeniu majątkowym z 25 kwietnia 2024 roku napisał Artur Łakomiec, aktualnie prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego, wcześniej wiceprezydent Ostrowca Św., a także pełniący obowiązki prezydenta miasta Ostrowca Św. w 2023 roku z tytułu umowy o pracę zarobił 194 147,98 zł; za świadczenie usług zarządzania – 173 589, 37 zł; przychód z najmu 23 000 zł i z umowy zlecenia 2 544 zł. Do 12 października 2023 roku był członkiem Rady Nadzorczej Kieleckiego Towarzystwa Budownictwa Społecznego w Kielcach. Z tego tytułu osiągnął dochód w wysokości 12 794, 64 zł.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ile w 2023 roku zarobił Artur Łakomiec, prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Ile w 2023 roku zarobił Artur Łakomiec, prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego?

Jestem z Kunowa i chciałabym wiedzieć ile zarobił i jaki posiada majątek nasz burmistrz . Jakoś nigdzie nie mogę tego znaleźć, może prasa Na Ostro pomoże?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

https://bip.kunow.pl/?bip=2&cid=444&id=2124 - tutaj nie ma?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Ile w 2023 roku zarobił Artur Łakomiec, prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego?

22:54 naucz się poruszać w internecie i wszystko znajdziesz na BIP, troliku:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A kasa z wału w kunowie oddana? 1.200.000 do zwrotu

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Artur Łakomiec publicznie mówił, że weźmie odpowiedzialność za teraźniejszość i przyszłość Ostrowca Świętokrzyskiego i jego mieszkańców i że generalnie jego ekipa wszystko robi dla dobra "naszych" mieszkańców.

(...) Krzyczy starszy człowiek z tyłu: - Ja mówiłem, że tak będzie

Toć on zwykły taki człowiek, jak z nas każdy na zakładzie

Gdy pomogli mu rękami, pomogli mu zwyciężyć

Widziałeś ty? Ja mówiłem, że tak będzie

- Czekaj, czekaj, niech policzę, ile teraz mam pieniędzy

- Co ty, oszalałeś? Niepotrzebne ci są więcej (...)

Pamiętam, co mówiłeś, mogłeś liczyć się ze słowem! (...)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

(...) wyraźnie słyszałem

I minęło tyle czasu, ja nic nie dostałem

Czekam jeszcze trzy dni i ani chwili dłużej

Niecierpliwość moja wzrasta, to czekanie się wydłuża

Moi wszyscy koledzy, oni myślą tak samo

Gdy się kładą wieczorem i gdy wstają rano

Pamiętają twoje słowa, gdy słuchali cię w lokalnej telewizji i radyjku :)

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Odp.: Ile w 2023 roku zarobił Artur Łakomiec, prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

BIP Gminy Kunów i masz wszystko

https://kunow.biuletyn.net/?find=1

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Zarobki adekwatne w stosunku do zrealizowanych obietnic wyborczych. Ktoś przypomni, co obiecał mieszkańcom?

Mówił, że bierze pełną odpowiedzialność...

Dla kogo te usługi zarządcze świadczył? Tego już nie łaska napisać Panie Prezydencie?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Uważam że pan Prezydent powinien zarabiać przynajmniej 3x tyle, Ostrowiec to miasto w najszybciej rozwijającym się kraju Uni europejskiej uważam że nasz demokratycznie wybrany prezydent to fachowiec jakich mało. Ostrowiec nigdy tak dobrze się nie rozwijał jak teraz !!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

02.01.2023 Nowy wiceprezydent jest politologiem. Przyszedł z Miejskich Wodociągów i Kanalizacji

ZDJĘCIA:

Prezydent Ostrowca Świętokrzyskiego Jarosław Górczyński (z lewej) i jego nowy zastępca Artur Łakomiec

Artur Łakomiec otrzymał w poniedziałek, 2 stycznia 2023, powołanie na stanowisko zastępcy prezydenta Ostrowca Świętokrzyskiego. Przez ostatnie cztery lata był prezesem Miejskich Wodociągów i Kanalizacji.

Artur Łakomiec zastąpi wiceprezydenta Piotra Dasiosa, który - jak informowaliśmy - z końcem 2022 r. odszedł ze stanowiska, ponieważ "zdecydował się zaangażować w bardzo dużą politykę" jako działacz Polski 2050.

Nowy wiceprezydent ma 49 lat, z wykształcenia jest politologiem o specjalności społeczno-samorządowej. Kończył również studia podyplomowe w Krajowej Szkole Administracji Publicznej, Politechnice Lubelskiej oraz Szkole Głównej Handlowej. Jest nauczycielem akademickim, przez 15 lat pracował w starostwie powiatowym. Od 2014 r. był wiceprezesem Miejskiej Energetyki Cieplnej, a od 2018 r. prezesem Miejskich Wodociągów i Kanalizacji.

Będzie nadzorował MOPS, MCK, MOSiR, BWA i MBP (...)

https://kielce.wyborcza.pl/kielce/7,47262,29318369,nowy-wiceprezydent-jest-politologiem-przyszedl-z-miejskich.html

Według KRS: https://archive.is/IQZPH https://shorturl.at/9pO5U

KIELECKIE TOWARZYSTWO BUDOWNICTWA SPOŁECZNEGO SPÓŁKA Z O. O. KRS 0000039312

3 stycznia 2023 - 5 stycznia 2024: Rada Nadzorcza

MIEJSKIE WODOCIĄGI I KANALIZACJA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ KRS 0000003191

6 lutego 2019 - 17 marca 2023: Prezes Zarządu

(...)

https://web.archive.org/web/20240714055221/www.imsig.pl/szukaj/osoba%2CARTUR_KONRAD%2C%C5%81AKOMIEC%2C8ff8cdf768e

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami. W tym wątku znajdują się 2 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -