W ogóle Bóg i partia to ostoja normalności i niskich opłat.
Bliżej chyba tego, że trzy razy tańsze.
Także tego.
Ogrzej się w tym blasku. 0.53 mln. rocznie.
Mnie interesuje, ile płacą klienci MEC Ostrowiec za ogrzewanie i za centralną ciepłą wodę w porównaniu z Kielcami i ze Starachowicami.
Wolałbym, żeby ostrowiecki prezes i miliona kosił rocznie, ale żeby ceny były takie, jak są w Kielcach i w Starachowicach.
Nie zapominajmy, że mimo tych bardzo wysokich cen za ciepło ostrowiecki MEC wygenerował potężny dług - coś około 20 000 000 złotych.
Zapytaj Pana Dudę czym jest u niego wyatwqrzane ciepło ? Odpadem dlatego jest tańsze ? Rozumiesz już spajalisto ? Tyle pieniędzy zarobił skandal
Czyli Starachowice i Kielce płacą znacznie, znacznie mniej za ogrzewanie i za podgrzanie centralnej ciepłej wody, bo w obu tych miastach ciepło jest odpadem, tak?
Sam jesteś odpad. W Kielcach jest ciepłownia
Niby komuś się wydaje, że takim wątkiem odciągnie uwagę od sprawy, dzięki której Ostrowiec zagościł w mediach krajowych?
To tylko jeden temat można poruszać na forum?
Tak na tym forum jest tylko jeden temat który można grillować
Za 20 tys to ja zapłaciłem za ogrodzenie na działce a wy o domu mówicie.
Co wam do tego. Nie kradnie
Gdyby w Ostrowcu była taka cena ciepła jak w Kielcach, czy też w Starachowicach, dla mnie Prezes MEC mógłby zarabiać nawet i milon rocznie, bo przynajmniej widać efekty jego pracy. A co jest w Ostrowcu: pensja prezesa o połowę wyższa niż w Starachowiach, a ciepło prawie 3 razy droższe niż w Starachowicach. W Kielcach też cena ciepła jest ponad 2 razy niższa w Ostrowcu, więc nie czepiajmy się zarobków Pana Dudy, bo to my mieszkańcy Ostrowca mamy problem z ceną ciepła i możemy tylko marzyć o takich cenach, jakieś są w Kielcach, czy też w Starachowicach.
A zaczynał od łowienia ryb taki specjalista