Nikt się nie czepia wnuków tylko na barki wnuków spadnie spłacanie zadłużenia państwa
Bo znowu wracają czasy gdy o pomoc zwracało się dziadków bo maja stały dochód
Młody to obecnie nie ma szans na mieszkanie na kredyt i nie piszcie ze nie płaci podatkow do 26 roku życia
Ta oszczędność to starczyła by mu na 1/10 raty kredytu a gdzie wkład własny a o kupnie za gotówkę nie ma mowy bez pomocy rodziny
Taki start mają młodzi
Nie pisze tutaj o kilku procentach młodych co zarabiają bardzo dobrze,
13:26. Obudź się, człowieku, bo widzę, że żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. TO TY JUŻ NIEBAWEM ZACZNIESZ SPŁACAĆ OBECNE ZADŁUŻENIE PAŃSTWA!!!! Nie oglądaj się na wnuków, którzy zrobią to za Ciebie za kilkanaście lub kilkadziesiąt lat i czy korzystałeś, czy nie z rozdawnictwa obecnego rządu, to masz miliardy długów do spłacenia - kredytodawcy już mocno się upominają, to nie licz na amnestię. Co Ty się martwisz o los wnuków, jak sam nie znasz dnia, ani godziny....... Wielki optymista z Ciebie, tylko pozazdrościć.
Z góry było wiadomo że jak putin zaatakuje Ukrainę to ekonomia się zdestabilizuje. Wszyscy wiedzieli ale jest taka grupa dla której zawsze będzie to sensacją.
21:09. Uwielbiam komentarze nieudolnych manipulatorów takich, jak ty. Możesz zatem odpowiedzieć mi, co wpłynęło w Polsce na inflację w kwietniu bieżącego roku, która wynosiła:
12,4 % !!!!!! jeśli wojna w Ukrainie wybuchła 24 lutego? Masz na to jakieś manipulatorskie uzasadnienie?
Dobra wymówka nie jest zła, a wystarczyło nie kraść.
Nie kradłem, nie brałem kredytu. Śpię spokojnie.
No i tak, jak pozostali Polacy obudzisz się z ręką w nocniku, szlachetna jednostko społeczna.
Nie jest źle. Zawsze mogli spełnić obietnicę i zrobić z Polski drugą Turcję.
Zaraz po tym jak Pis zrobi jakiś projekt, który mu się uda. Póki co to nierealne.
Problem pisu polega na tym że węgla nie da się drukować.
Chusteczka że inflacja zapierdalllla, dodrukujmy po trzy tysiące na węgiel. Już chyba pisowcy mają ich dość.
Inflacja 15,6 % za chwilę będzie przyjemnym wspomnieniem, patrząc na to co sę dzieje z cenami wkrótce osinie 20% albo więcej.
Kro płaci rachunki, ten to widzi.