Informacja o rozkładzie jazdy i kursowaniu autobusów
(Budynek Dworca Autobusowego) od poniedziałku do piątku
od 5:00 do 23:00
w soboty i niedziele
od 6:00 do 22:00
tel. 703 402 090 (2.09zł+VAT/min)
Naprawdę myślicie, że jak ktoś płaci za bilet 4 złote???? To będzie dzwonił na tel. 703 402 090 (2.09zł+VAT/min)???
K......
Debile?
2,50 zl za minute polaczenia? czekalem 8 minut. zaplacilem 20 zl.... nikt nie odebral....
jest normalny telefon na informaje PKS? ktos wie?
Szkoda ze autobusy to stare trupy.... Super PKS śmierdzi stęchlizną. Autobus ma ponad 30 lat.... Relacja Ostrowiec-Krakow.
Neobus jest tanszy i maja nowe autobusy. Nie starsze jak 4 lata.
Za Neobus placisz 29 zl a za stary szmelc z PKS Ostrowiec 39 zl....
ale Neobus nie jedzie do krakowa.
Nie wiem do kogo masz pretensje. W appce Polregio wyskoczyła mi promka i np. do Krakowa przejazd w jedną stronę kosztuje 11,20 PLN. Kierunek Ostrowiec -Kielce to całe 7,05 złotego. Fakt - pociągiem jedziesz troszkę dłużej z uwagi na różne remonty. Masz wybór - jedziesz z klimą, albo trupem PKS.
Zapłaciłeś za brak połączenia ciekawe
Też by tak zrobił jakby mi wydzwaniali z pytania "a o której bedzie to wasniowa?". Mamy 2021 i internet.
dlaczego nowy autobus "NEOBUS" Ostrowiec - Warszawa kosztuje 29 zl?
a stary trup (40 lat) PKS Ostrowiec relacji Ostrowiec - Warszawa kosztuje 39 zl?
Człowieku co za bzdury wypisujesz, akurat PKS Ostrowiec do Warszawy nie jeździ. Lepiej weź się za jakieś pożyteczne rzeczy a nie krytykujesz dla zasady i swoje frustracje wylewasz anonimowo w internecie.
przecież PKS Ostrowiec nie jeździ do Warszawy
Dlatego 40 letni kosztuje wiecej bo jest zabytkowy,masz okazje jechać historią a za to sie placi
od czego jest informacja dla podróżnych? bilet 4 zl. a informacja o bilecie 20 zl.....
to nowy pomysł Gorczyńskiego? zdzierać z ludzi jak sie da? dlaczego tel. 703 402 090 (2.09zł+VAT/min) nie odbiera?
jak mu nabijesz 20 to ktoś łaskawie odbierze...
spróbujcie sie dodzwonić. ale - UWAGA 2,50 minuta....
tel. 703 402 090 (2.09zł+VAT/min)