Internauci przesłuchiwani w charakterze świadka, podejrzanego, bądź obwinionego o popełnienie przestępstwa z art. 212 KK. § 2, szczególnie z wątku "Rusiecki kontra Górczyński w Ostrowieckiej! Brawo!" z października 2011 roku w którym to wątku, również i ja jako Poseł na Sejm RP doświadczyłem krzywdzących wpisów, ale i nie tylko z tego wątku, również i z innych, stojąc na straży prawa i wolności wypowiadania się informuję, że osoby zainteresowane pomocą prawną, które czują się w jakikolwiek sposób pokrzywdzone, bądź podejmowane są wobec nich niejasne czynności, bądź są szykanowane, mogą bezpłatnie uzyskać pomoc prawną w moim biurze we wtorki, czwartki, piątki w godzinach 12.00 - 14.00 przy ul. Jana Pawła II 65 E, 27-400 Ostrowiec Św. (obok małego Tesco).
Będąc Posłem na Sejm RP mam obowiązek dbania by polskie prawo było przestrzegane i obowiązkiem moim jest również branie w opiekę wszystkich, którzy tej właśnie opieki potrzebują!
Zapraszamy internautów
To czekamy na was.
Najpierw kibice, teraz omijanie prawa! BRAWO! jak ktoś pisze głupoty to niech liczy się z konsekwencjami, nie promujcie warcholstwa i polaczkowości . WSTYD
Proszę zabrać że sobą wezwanie które przysłała prokuratura, albo policja.
zamiast złączyć siły i pozbyć się TOS-u z naszego miasta to wolicie się miedzy sobą przepychać
pro palikot.Ty jesteś cham razem ze swoim guru.Przy minucie ciszy Ku Czci Żołnierzy którzy walczyli z drugim okupantem po 45 roku razem z sld opuścił ze swoim klubem salę sejmowa.To "polacy" ???????sld to wiadomo kto.Teraz wiadomo co to palikot i jego wielbiciele.
Brawo Panie Pośle.Jesteśmy z Wami.Na dobre i na złe!
Wreszcie coś ten poseł robi!
A trzeba sie umowic?
super inicjatywa, tak trzymać!!!a nie zastraszać!
Brawo Panie Pośle Rusiecki wielki Plus dla Pana Osoby ale nie dla PiSu bo liczy się człowiek a partie zostawmy w Warszawie
Nie umawiamy na godzinę, uniknie to kłopotów.