Tam jest stos idiotyzmów, w skarżonych wpisach tu na forum tego nie ma, są jakieś wypociny, ale dajcie spokój. Jak to musiało Górczyńskiego ubodnąć skorą zajmuje się takimi błahostkami. To, że ściga świadczy tylko o jego niskości i innych również. To jest takie: ja wam teraz pokaże co ja mogę! Afuj - beznadzieja. Wstydziłby się pan panie obecny pośle!
Ale wstyd, taki poseł. Ciekawe jak by porozmawiać z Kuźmiukiem o tym. A ty człowiek z 19.47 to skąd jesteś?
Ale że co ta historia ma wspólnego z tym wątkiem?
Jejciu poseł Górczyński i takie historie? To do niego podobne. Nie wiem czy to prawda, ale w urzędzie było coś nie halo z mobbingiem, czy to prawdziwa informacja?
ale wiochę robi Górczyński
Brakuje słów
Kiedy można przybyć?
A w tej sprawie jakie jest powiązanie mecenasa Kamila Gawrońskiego z biura posła Górczyńskiego z prokuratorem który sciga internautów z art 212 KK? Ciekawe!
Udzielanie porad prawnych jest usługą od której powinien zostać odprowadzony podatek do Urzędu Skarbowego, z tego co wiem nawet od tych darmowych. Biuro powinno dokładnie sprawdzić, czy aby nie powinno od tych usług opłacać podatku, żeby się nie narazić na zarzuty. Proszę nas poinformować, ile osób skorzystało z Waszych usług od chwili założenia wątku?
Oczywiście ze podatek VAT od darmowych usług powinien zostać odprowadzony tak samo jak i od darmowego oprogramowania. Szkopuł w tym ze 23% VAT od kwoty 0.00 wynosi ... 0.00 (czytaj zero) A ty gościu z 22:54 masz jakies ciągoty na donosiciela. BRAWO, pochwal sie tym między znajomymi