CZESC . ZJECHALERM PO DLUGIEJ NIEOBECNOSCI ZA GRANICA DO NASZEGO MIASTA I PROSZE O POMOC W SPRAWIE LACZA INTERNETOWEGO?
CO POLECACCIE CO JEST DOBRE ,CO NAJTANSZE A JAKIE LACZE NAJLEPOIEJ FUNKCJONUJE
wszystko jest dobre do czasu kiedy sie nie spierd a mega nie zalezy od tego czy netia czy innye dziadostwo a tlko od lacza jekie masz ,sa takie ze i 2 niepojdzie.
Też mam netie i działa bez zarzutu , nie ma problemu z odblokowaniem jakiś portów których niekeidy potrzebujesz do gier lub programów, działa bezawaryjnie ( kolo wakacji była jedna usterka na całe miasto). Jednak gdy już się wydarzy jakaś awaria, problem (mam od sierpnia 2009) to biuro obsługi to jedna wielka porażka pracują jakieś panie które nie mają pojęcia o usługach internetowych, w kolejce na połączenie czekasz z 20 minut. No i transfer... w wiekszosci maja starą centrale mi na przykład mogą zaoferować tylko 2MBPS/s
co mnie nie satysfakcjonuje bo pobieram dużo danych ;- ) No ale musisz sprawdzić jak wygląda sytuacja u Ciebie. Co do PLAY BEZPRZEWODOWY to tam masz ograniczoną ilość danych powiedzmy 2gb czyli obejrzysz jakiś 40 teledysków na YOUTUBE i niestety po transferze na cały miesiąc ;-( Także Mobilny Interet tylko do Laptopów gdy dużo podróżujesz ;-)
a ja tam mam mobilny z orange i jest w porzadku :) takze dla kazdego cos innego :) a i do servera...co ci do tego jaki kto chce net i co ma piernik do wiiatraka ze wrocil ktos zza granicy i chce akurat tani.. no nie wytrzymam..wezcie se melise albo taletki na uspokojenie bo wam sie w dupach przewrac!! byle tylko komus cos dowalic...chamstwo
mam ochote i mam mobilny w domu a mam ochote gdzies jechac to mam mobilny 300 km od domu. kogo to obchodzi...ale widze ze server siedzi chyba tylko caly czas w domu bo na kazdy temat ma najwiecej do powiedzenia....pewnie "madry " z niego czlowiek.....
Ja mam z Netii 16 Mb i nie narzekam. Co do centrali, to starsze są TP, a szybkość internetu zależy od tego, jak daleko masz do centralki.
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia: tzn lokalizacja miejsca zamieszkania jest ważna czy dany operator ma wejście,cena,prędkości:a każdy doradzający chwali to co ma u siebie bo 99% ma doświadczenie z 1 góra 2 operatorami więc nie może porównywać innych,których nie miał a jedna pani drugiej pani powiedziała w kolejce u fryzjera..?tak więć wybór zależy od ciebie