Pewnie zaraz się posypią propozycje wyjazdu za granice , i tak też bym zrobił na Twoim miejscu jak masz dobry pieniądz i nie chcesz go utopić to nie inwestuj w żaden interes w Ostrowcu , chyba że kupno samochodu ;)
w kawalerke nie pojde - szkoda mi przehulac 80 tysi, jakies inne pomysly?
nie pojde w kawalerke zeby przehulac 80 tysi, jakies inne pomysly?
kupić kawalerke i wynająć, fakt że wpływ mały ale za to 10000% pewny. Bo co otworzysz setnego fastfooda w ostrowcu?? :)
80 tyś zł ? w Ostrowcu ? ha ha ha, daj do ZUMu im by się przydało hahahahaha
Jakby to powiedzial Pan Ferdek-
"Zainwestuj w siebie"
We mnie, dobrze się zapowiadam, tylko jestem niedoinwestowana:)
A tak poważnie, to nie mając pomysłu, który wypali na 100% lepiej te pieniądze rozbić np. na 2 pule, bo zawsze jak jedno nie wyjdzie, to zostaje drugie.
Ja z połową poszłabym w handel internetowy, a z drugą w sklep spożywczy gdzieś na wsi, gdzie ludzie mają daleko do sklepu.
sklep na wsi żeby zarabiał na siebie to minimum 200tys zł żeby wystartować
Nie chwal się tak bo cię skarbowy namierzy.
Może zainwestuj w kryptowalutę, z tego co wiem, to można dużo na tym zarobić. A jeśli chodzi o portfel kryptowalut, to lepszą opcją jest portfel sprzętowy ledger nano s https://www.ledgerwallet.com.pl/ z niego nam na pewno nic nie zniknie i będziemy mieli go ciągle przy sobie.
Naciągaczu 12:14 wsadź sobie w .... te twoje kryptowaluty. Nagle po 7 latach odświeżasz watek oszuście.
Lubelska Policja informuje o dość niepokojącym incydencie. Mieszkaniec Lublina stracił ponad 31 tysięcy złotych na własne życzenie. Krótko mówiąc uwierzył w bajkę cyberprzestępców.
Cyberprzestępcy stosują różne perfidne sztuczki. Niekiedy samo znalezienie ofiary im nie wystarcza, tak jak w tym przypadku. Oszuści wykorzystali naiwność mężczyzny, i obiecując świetną inwestycję w formie kryptowalut Bitcoin, namówili go do wzięcia kredytu na niemałą kwotę.