Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu


- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Jabłecznik

Ilość postów: 41 | Odsłon: 1485 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Fela, nie denerwuj się!

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          A ja wolę jabłecznik płynny. Parę kilo jabłek, woda, cukier drożdże i po 3 tygodniach wyśmienite proseco :)

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 20

                          Odp.: Jabłecznik

                          QI dlatego nie spałaś w nocy?

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          A było tak miło...

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          co ma piernik do wiatraka?

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Właśnie dziś upieklam z tego przepisu od Pani. Serdecznie dziękuję za przepis, placek pyszny, pozdrawiam ciepło.

                          Gość_Ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Jakie jabłka brałaś?

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Mieszane, ale dla poprawy smaku starte już jabłka posypałam nie wielką ilością cukru i kwasku cytrynowego, po czym odcisnelam nadmiar soku.

                          Gość_Ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          i cynamon po wierzchu jabłek i posypałam rodzynkami i na to przykryłam ciastem pycha jest

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 27

                          Odp.: Jabłecznik

                          ale z którego? Powiedz, bo jutro córce chcę upiec. a przepis niejeden w tym wątku.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Niezawodny przepis pół kilo mąki..... Z tego przepisu polecam

                          Gość_Ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          dzięki, też z tego zrobię.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 31

                          Odp.: Jabłecznik

                          Również pozdrawiam pani Aniu i cieszę się, że ciasto się udało i smakowało!

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Dziękuję i również pozdrawiam 23:03,a pani 20:28 życzę udanego wypieku.

                          Gość_Ania
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Jabłka na surowo! Po co zasmażam jak i tak idą do pieca!

                          Nie daje żadnej trucizny typu galaretka!

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Ja natomiast jabłka posypuję jeszcze orzechami i rodzynkami lub żurawiną, na to ubita z cukrem piana i potem starte kruche ciasto.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 35

                          Odp.: Jabłecznik

                          Po co ten krzyk, każdy robi jak chce.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Jabłecznik

                          Tu nikt nie krzyczy, tylko wymienia się swoimi uwagami. To chyba nie jest zabronione? Warto niekiedy coś urozmaicić według przepisów innych osób.

                          Dzięki dziewczyny za różne uwagi i inspiracje.

                          Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -