Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Jak się wam podobał występ 13-latki z Ostrowca w The Voice Kids?

Jakoś wcześniej nie było nigdy wypowiedzi o barszczu z ziemniakami, abyście mogli naśladować i nagle objawienie, ale daruję Wam to, bo dla nikogo z Ostrowca ten temat nie jest przecież obcy jako korzenie kulinarne, choć wszyscy przecież w naszym mieście odżywiają się tylko i wyłącznie ośmiorniczkami i ostrygami i kawiorem. Na przemian czarnym lub czerwonym. Mam dzisiaj dzień dobroci i łaskawości dla tych, którzy się uczą życia od mądrzejszych;-))))Tak sobie napisałem i co mi zrobicie???? Zawsze mnie bawi, jak widzę efekty swojej działalności. Wiecie, że to nawet miłe;-)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale czy jesteś dumny z tego,że jakaś dziewczynka brała udział w tym programie?To tak samo,jakbym był dumny z tego,że jeden z ostrowieckich biznesmenów zajmuje miejsce na liscie milionerów w Polsce albo ,że na ograniczeniu prędkości do 50 km/h,jakis ostrowczanin zaiwaniał setką.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No i bredzisz, jak zwykle. Niczego nie rozumiesz. Zostań tam, gdzie jesteś, czyli na zasiłku z MOPSu.Pozwól ludziom żyć jak chcą, oceniać tak, jak się komuś należy i czekaj na oceny własnej osoby nie tylko na forum, ale też na"żywca".

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zasiłek mi zatrzymano,bo sąsiad mnie zadenuncjował.Nawet na ,,żywca,, mnie nie stać,więc jakby jaka dobra dusza chciała wspomóc nie tylko bogatego Owsiaka ale i mnie biednego,to dajcie znać.Chciałbym być chociaż milionerem,więc jakbyście mi wpłacali na konto po parę złotych,to takim bym się stał.Czy znowu wasza bezinteresowna zawiśc nie pozwoli wam tego uczynić?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Auto Handel JaryCars
Branża: auto handel