żeby tylko jak Roksanka nie została za kasę twarzą PLAY i morderczej technologii 5G
Na razie gwiazdki.
Do gwiazd długa droga
LUDZIE, opanujcie się. W każdym innym mieście wszyscy są dumni, jeśli ktoś z ich krajan czymś pozytywnym się wyróżni, a w Ostrowcu można za to być ukamienowanym.To jest ewenement na skalę naszego kraju. Dziwicie się, że młodzi stad uciekają?
Ale z czego niby mamy być dumni, zachwycać się? Tego nie rozumiem. Nie oglądałam i mnie to nie obchodzi a zachwyca się pewnie niewiele osób, ponieważ pewnie niewiele osób ogląda takie programy. To tyle, ale nie rozumiem też hejtowania dziewczynki. Niech śpiewa jeśli lubi i tyle. Pewnie rodzice są dumni ale mieszkańcy? Niby z czego?
Ja mieszkam w Ostrowcu i się cieszę:)
Gratulacje!
Dlaczego odnosisz się do tego postu? Gość dobrze pisze, że do gwiazdy długa droga.
No, dla was i waszych osobistych potomków - "eugeniuszy", to raczej nieosiągalna droga i dlatego żal wam d....y ściska.
Wiesz, wystąpić w takim programie może co trzecie dziecko, nie mówię, że akurat w takim, a i ambitniejsze programy też są. Wygrać niestety nie każde może. Póki co nie ma co aż tak chwalić dziewczynki, sam występ nie czyni z dziecka gwiazdy. Czy naprawdę te setki dzieci zostają gwiazdami? No i dodam, że nie wszystkie muszą umieć śpiewać, może mają inne zdolności inne ambicje, będą np naukowcami, lekarzami, albo i tylko sprzedawcą, kierowcą, nauczycielem, nieważne. Najważniejsze aby byli dobrymi ludźmi a wtedy każdy rodzic ma prawo być dumnym.
Każdy idzie inną drogą, bo każdy ma inny talent. Ktoś występuje w konkursie piosenki, ktoś w ,, Jeden z dziesięciu" a ktoś inny jest sportowcem.
Ale gratulacje się należą, bo przejść eliminacje do programu to jest sztuka, a co dopiero dostać się do kolejnego etapu.
Nie neguję tego absolutnie ale też nie rozumiem chamskiego najeżdżania na inne dzieci i wymyślanie głupot na ich temat. Dla mnie żadnym ewenementem ta dziewczynka nie jest, ale dla swoich rodziców na pewno. Nikt nie powinien Jej krytykować ale też i obrażać innych dzieci też nie i to tylko dlatego, że ktoś z nas nie pieje z zachwytu po występie, lub nawet go nie widział.
Ale miło jest, że ktoś z Ostrowca.
I trzeba się cieszyć :D
Dzisiaj kolejne przesłuchania w ciemno.
Tak jest mamusia
Dziś to był poziom.
Dzieci wymiatają muzycznie! !!
Internet wrze