Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

Odp.: Jak się wam podobał występ 13-latki z Ostrowca w The Voice Kids?

Tak jest, świetny występ. Jak dla mnie super, rozwaliła system. Brawo i podziw za odwagę, za talent. Gratulacje dla rodziców. Trzymam kciuki za dalsze etapy.

Gość_M
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Jak się wam podobał występ 13-latki z Ostrowca w The Voice Kids?

Talent to jedno praca włożona w przygotowanie to drugie . Julia ma piękny głos i jest utalentowana dziewczyna oczywiście nie tylko ona.

Gość_zołza
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tak wiele dzieciaczków pięknie się zaprezentowało, bardzo fajnie że program jest i daje szansę na jakąś przygodę tym młodszym i starszym dzieciom. Osobiście. Chyba mój ulubiony talent show.

Pozdrowionka dla Pani Zołzy :)

Gość_M
          Zgłoś
          Odpowiedz

dziękuje za pozdrowienia tak naprawdę dzięki takiemu programowi możemy zobaczyć jak uzdolnieni ludzie mieszkają w naszym mieście i kraju ukryte talenty które ujrzały światło dzienne oraz diamenty które wystarczy doszlifowac :)

Gość_zołza
            Zgłoś
            Odpowiedz

i tak gó..o wita

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

smacznego:)

Gość_zołza
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dziś w Radio Ostrowiec gościła właśnie nasza młodziutka świetna wokalista Julia wraz z mamą i no właśnie i.... .

Jak stwierdziła Julia, do śpiewania zachęcała ją pani od muzyki, a teraz trenuje pod okiem Pani Ewy Goworowskiej, która oszlifowała już wiele talentów w Ostrowcu. Do studia jednak przyszła pani dyrektor szkoły. Z pewnością wywiad byłby o wiele ciekawszy poszerzony o obecność pań od muzyki, które mają zasługi w tym, że dziewczyna znalazła się tam. Jednak nie było ich w studio. Była za to pani dyrektor ,nie mająca nic konkretnego do powiedzenia.

Jakie to mądre porzekadło, że sukces ma wielu ojców.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

To niech wita, my też go witamy :D

Gość_M
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gościu 11:12; sprawiedliwie w/g jego zasług wciąż na wagę złota:))

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64

A najwięcej talentów to w Tęczowym Music Box odkryto. Tak obserwuję...już od jakiegoś czasu w tej artystycznej nagonce maczają swoje "łapska" szkoły i to niekoniecznie własnym sumptem, ale wpuszczając bocznymi drzwiami takich speców od sztuki, którzy między wierszami uświadamiają dzieci, jak to artyzm i sztuka jest najważniejsza. Co tam matematyka...sztuka...oto jest wyzwanie. Tylko czy aby na pewno dla szkół? I chodzi potem taka jedna, czy druga wyedukowana artystycznie osóbka i krzyczy: "precz z matematyką ze szkół".

Pewnie..wszak takigo bez umiejętności logicznego myślenia łatwiej przerobić na "kosmitę".:))

Felice123
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ty masz jakąś chorobę. Dzieciak dobrze zaśpiewał a ty się czepiasz. Nie każdy może być matematykiem, biologiem, ty dla mnie jesteś nikim.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja się nie czepiam "dzieciaka", tylko w kontrze do indoktrynacji prezentowanej przez niejaką "zołzę" (przy okazji pozdrawiam starą forumową, nadającą obecnie z "tajniaka" - znajomą) piszę o moich spostrzeżeniach, które są poparte wieloma faktami. Jedno jest pewne...by wiedzieć coś o tym szkolnym "trendzie", trzeba się interesować szkolnym życiem dzieci. Ja akurat mam czas i stąd co nie co wiem. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gdzie Ty widzisz indoktrynację w wypowiedzi zołzy ? Jak zazwyczaj się z Tobą zgadzam, tak teraz niestety nie mogę tego zrobić.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

W jej zaangażowaniu chociażby ...oczywiście "bezinteresownym".:))

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 71

Od kiedy jesteś na forum...bo wiesz...pod tą " zołzą" może się wiele "dobrego" kryć. Starzy użytkownicy wiedzą o co chodzi. :))

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jestem od dawna, myślę, że za bardzo podejrzliwa jesteś.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

Bez przesady Felice123. Zazwyczaj jest tak, że dzieci, które kształcą się artystycznie są też uzdolnione w innych kierunkach. Jeśli dziecko ma jakąś pasję i jest w tym kierunku uzdolnione to należy go w tym wspierać, prawda ?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Prawda. Ja jednak piszę o czymś, co jest zmyślną inżynierią czynioną dzieciom z "premedytacją" przez indoktrynerów np. rodem ze Skandynawi. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -