Tak jest, świetny występ. Jak dla mnie super, rozwaliła system. Brawo i podziw za odwagę, za talent. Gratulacje dla rodziców. Trzymam kciuki za dalsze etapy.
Talent to jedno praca włożona w przygotowanie to drugie . Julia ma piękny głos i jest utalentowana dziewczyna oczywiście nie tylko ona.
Tak wiele dzieciaczków pięknie się zaprezentowało, bardzo fajnie że program jest i daje szansę na jakąś przygodę tym młodszym i starszym dzieciom. Osobiście. Chyba mój ulubiony talent show.
Pozdrowionka dla Pani Zołzy :)
dziękuje za pozdrowienia tak naprawdę dzięki takiemu programowi możemy zobaczyć jak uzdolnieni ludzie mieszkają w naszym mieście i kraju ukryte talenty które ujrzały światło dzienne oraz diamenty które wystarczy doszlifowac :)
i tak gó..o wita
smacznego:)
Dziś w Radio Ostrowiec gościła właśnie nasza młodziutka świetna wokalista Julia wraz z mamą i no właśnie i.... .
Jak stwierdziła Julia, do śpiewania zachęcała ją pani od muzyki, a teraz trenuje pod okiem Pani Ewy Goworowskiej, która oszlifowała już wiele talentów w Ostrowcu. Do studia jednak przyszła pani dyrektor szkoły. Z pewnością wywiad byłby o wiele ciekawszy poszerzony o obecność pań od muzyki, które mają zasługi w tym, że dziewczyna znalazła się tam. Jednak nie było ich w studio. Była za to pani dyrektor ,nie mająca nic konkretnego do powiedzenia.
Jakie to mądre porzekadło, że sukces ma wielu ojców.
To niech wita, my też go witamy :D
Gościu 11:12; sprawiedliwie w/g jego zasług wciąż na wagę złota:))
A najwięcej talentów to w Tęczowym Music Box odkryto. Tak obserwuję...już od jakiegoś czasu w tej artystycznej nagonce maczają swoje "łapska" szkoły i to niekoniecznie własnym sumptem, ale wpuszczając bocznymi drzwiami takich speców od sztuki, którzy między wierszami uświadamiają dzieci, jak to artyzm i sztuka jest najważniejsza. Co tam matematyka...sztuka...oto jest wyzwanie. Tylko czy aby na pewno dla szkół? I chodzi potem taka jedna, czy druga wyedukowana artystycznie osóbka i krzyczy: "precz z matematyką ze szkół".
Pewnie..wszak takigo bez umiejętności logicznego myślenia łatwiej przerobić na "kosmitę".:))
Ty masz jakąś chorobę. Dzieciak dobrze zaśpiewał a ty się czepiasz. Nie każdy może być matematykiem, biologiem, ty dla mnie jesteś nikim.
Ja się nie czepiam "dzieciaka", tylko w kontrze do indoktrynacji prezentowanej przez niejaką "zołzę" (przy okazji pozdrawiam starą forumową, nadającą obecnie z "tajniaka" - znajomą) piszę o moich spostrzeżeniach, które są poparte wieloma faktami. Jedno jest pewne...by wiedzieć coś o tym szkolnym "trendzie", trzeba się interesować szkolnym życiem dzieci. Ja akurat mam czas i stąd co nie co wiem. :))
Gdzie Ty widzisz indoktrynację w wypowiedzi zołzy ? Jak zazwyczaj się z Tobą zgadzam, tak teraz niestety nie mogę tego zrobić.
Od kiedy jesteś na forum...bo wiesz...pod tą " zołzą" może się wiele "dobrego" kryć. Starzy użytkownicy wiedzą o co chodzi. :))
Jestem od dawna, myślę, że za bardzo podejrzliwa jesteś.
Bez przesady Felice123. Zazwyczaj jest tak, że dzieci, które kształcą się artystycznie są też uzdolnione w innych kierunkach. Jeśli dziecko ma jakąś pasję i jest w tym kierunku uzdolnione to należy go w tym wspierać, prawda ?