To jest prymityw o przerosnietym ego.Nie bierz pod uwage jej wypocin.
@zoło, nasza forumowa wszystkowiedząca F123, wzięła Cię za mnie, bo kiedyś tam użyłam powiedzenia z gołębiem. Ma dobrą pamięć nie przeczę, ale za Chiny Ludowe nie potrafi zrozumieć, że nie mam patentu na niektóre powiedzenia i każdy może ich używać.
W temacie wątku -gratulacje dla Julki i życzę kolejnych jeszcze lepszych występów!
czy ja użyłam takiego słowa??
Przepraszam @zołzo ;)
Nie tylko pamięć mam dobrą. Zapomniałaś...wiedzę o tobie też mam niezłą. :))
Była tu już na tym forum jedna "zołza" ...tak ponad rok temu. Zastanawiałam się wtedy, jaka myśl musi przyświecać kobiecie, która wybiera sobie taki podpis...wielce "artystyczny". :))
Zołza:
Zaradna
Obrotna
Ładna
Zdolna
Ambitna.
I dlatego mężczyźni kochają zołzy
Każda potwora znajdzie swego amatora :)
Tak sie pocieszaj.
Pocieszać? Jest jeszcze jedno powiedzenie..... Potwór, nie potwór, byle był.... :)
No...i wszystko jasne.
Wazne, ze macie swoje towarzystwo wzajemnej adoracji.Nie wiem w czym na niego mozesz liczyc, ale to wasza sprawa.
Nie było mnie rok na tym forum.... Ale milczeć kiedy zło się dzieje? ... kiedy lewactwo co dnia ukrzyżowywało Felice na tym forum.... I kamienie w końcu by przemówiły na taką nikczemniść. A teraz płacz i zgrzytanie zębami? I dobrze.
19:28
Żartujesz? Cały czas jechałeś i jedziesz z gościa wtedy, gdy jesteś sobą, czyli na bani i jako prosty menel. Kurtuazyjne wpisy umieszczasz z podpisem. Taki z ciebie, ciemniaku kameleon. Rzygnę chyba za chwilę. Powinieneś się podpisywać imieniem i nazwiskiem. Więcej odwagi cywilnej, a nie jak szczur.....
19:05. Ciemniaku cytujesz klasyka, Jana Sztaudyngera, to nie jest powiedzenie, a jego fraszka i należy się cudzysłów z nazwiskiem autora.Uwielbiam, jak oboje z Felicją małpujecie, to co wcześniej pisałem na forum. Rozwijacie się dzięki mnie;-)))Ciemniak, jaki dzisiaj utarg?
Ale ciemniak zdaje się, że ciebie pocieszał.:))