Ciemniak, otworzyłam rano Pismo Święte "na chybił trafił" i przeczytałam fragment Ewangelii wg. św. Jana (chodzi o rozmowę z Nikodemem). Jest tam takie piękne i bardzo mocne Słowo: "Wiatr wieje tam, gdzie chce i szum jego słyszysz, lecz nie wiesz, skąd przychodzi i dokąd podąża". Oczywiście na skutek działania tego "wiatru", tj. Ducha Świętego, apostołowie, nie wiedząc do końca skąd im to przyszło, tj. NIE OGARNIAJĄC ANI SWYM ROZUMEM, ANI SWOIM SERCEM, wyszli z wieczernika i ruszyli na krańce świata przewietrzając ten odór stęchlizny wynikającej z unużania upadłego człowieka w grzechu.
Chcę ci przez to powiedzieć, że też tak mam tu z tobą na tym forum.
Tyle tylko.
Ze mną czy z forum?
W sumie racja. Posyłał po dwóch... :)
Weźcie ją stąd!
Z kim masz kontakt? Jakim siłom mówisz, aby ją stąd wzięły?
Żebyś dobrze zrozumiał...nie czynię ci żadnych wyrzutów.
Niektóre jednak tylko raz....jak to się mówi ...na raz sztuka, czyli, jak szybko stracić "klienta". :))
Spotkałaś się ze znaczeniem zołzy jako końskiego wrzodu?:))
Bardziej narzuca się jednak:
Z - złośliwa
O- okrutna
Ł - łgarz
Z- zawistna
A- anormalna.:))
Co za dobitna analiza własnej osobowości! Brawo za samokrytkę f123.
16:29. Nie darmo masz przydomek Słodka Żmija. Musiałaś słowo perłę wziąć w cudzysłów, oczywiście? Co za menda, a jak tam twoje "eugeniusze" po mamusi? Aż strach myśleć.
Felice 16:25 córeczki Sadowskiego już nie ma w Jury. Chyba Cleo ją zastąpiła.
Szkoda że panna Krystyna nie jest już posłanką..... Ale poseł Kaczyński nadal jest " mordy zdradzieckie,kanalie".....
Tyle, że Felicjo znów zmieniasz temat, a o Julii ani słówka.
Nie myślałam że moja wypowiedź aż tak poruszy ostrowieckie forum a raczej mój nick. Moj podpis nie jest nie zgodny z regulaminem ani nikogo nie obraża jak również moje wypowiedzi.Wybacz ale nie dam się wciągnąć w Twoja pisanine bo w ogóle nie dotyczy wątku.