Podpis jednak wiele mówi o człowieku...zwłaszcza, gdy ten sam człowiek zachwyca się ponoć sztuką. Sztuka, a sztuka to jednak nie to samo. Niektórzy wszak w "sztuce" nie szukają duchowości, a cielesności. Trzeba być czujnym z tą "sztuką"...zwłaszcza dziecięcą...przyciąga pedofili. Był tu już taki jeden dziwny typ na forum, który, tak jak ty - nadawał z "playa" i szukał pracy jako opiekunka przy dzieciach. :))
Dziękuję że podniosłas mi samoocenę nazywając mnie mecenasem tak ładnie nikt nie opisał mnie jeszcze, bo chyba o mnie chodziło :D
Nie rozumiem czemu tak kole Cię w oczy to że się pozytywnie na czyjś temat ktoś wypowie. Po to powstał wątek żeby wyrazić opinie. Nie wiem. Co Tobą kieruje zazdrość, małostkowość czy egoizm. Ale przykre to że odbija się to na całym wątku. Który powinien być pozytywny bo bardzo fajna rzecz sie zadziała i ktoś coś osiągnął fajnego.
Lekarstwo na raka już wynaleziono?
Mecenas/as na tym forum ma inne znaczenie.
Co mną kieruje? Po prostu troska.
Czy ty przypadkiem nie miałaś na tym forum nicku ciemniak13? Zdaje się, że ten napruty ci go obecnie podebrał.
Jako jeszcze inny numer :) tylko bez logowania
Miałaś nicki: ciemniak13, Beata, Szczęśliwa. Straszna kłamczucha z Ciebie.
Ej Wy ! normalni i paranormalni - trzymajcie się tematu wątku !!!
A teraz ma nowy przydomek - SŁODKA ŻMIJA. Taka, co to dziury nie zrobi,a jadu wpuści tyle, że zwala z nóg konia. Wszystko z uśmiechem i pieśnią religijną na ustach.
Felice123 - ciemniakowa
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/panstwo-ciemniakowie/
Przestańcie się już podniecać tym występem.Jakaś duperela urosła do rangi ważnego wydarzenia.Typowa zaściankowośc,gdzie byle co jest powodem do rozgłaszania wszem i wobec.Stańcie już teraz w kolejce po autografy,bo później się nie dopchacie.Jedynymi ludźmi,którzy mają powód do dumy z córki są jej rodzice i ona sama.A wy co zjadacze najtańszych parówek?W rozmowie z kimś obcym będziecie się chwalić ,że jesteście z Ostrowca,tego Ostrowca gdzie mieszka uczestniczka Voice?Sam program jest miernotą i populistyczną papką zabijającą nudę zjadaczy ziemniaków z barszczem.
Te ziemniaki z barszczem dawaj w cudzysłów, bo dzisiaj ode mnie go dostaliście w prezencie jako kolejne określenie, fraszkę, powiedzenie lub zwykłą MADROŚĆ, które małpujecie z lubością i łykacie, "jak pelikaniki", jak to mówi podostrowiecka gwiazda jednego sezonu, która rżąc głupa z gościa, aktywnie uczestniczy w całodziennym życiu forum, jak dawniej:-)
A ty 13:43 nie rżniesz z gościa?
p.s. co niby ten barszcz z ziemniakami to jakiś zastrzeżony zwrot? Weź się... mądralo;
AAAA,to przepraszam gościu 13:43 za plagiat związany z cudzysłowem.Nie czytam dokładnie wszystkich wątków,wybacz.