Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: Jak tam frankowicze, Duda pomógł, kurs franka 4.32 zl

Wiedzieli wiedzieli, i w twarz się śmieli tym którzy brali w zł.

ForumowyIdiota
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ot i cała sprawiedliwość.Może z tym ......... skończyć raz na zawsze.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Duda na polecenie Kaczyńskiego?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

I Petru

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak z pieniędzy podatników 500,to patologia.Jak spłacać czyjś kredyt to powinność.To może wszystkie kredyty również złotówkowe wspólnie spłaćmy.Przecież złotówkowcy też mają trudną sytuację.Z moich podatków pójdzie pomoc a beneficjent będzie się śmiał że jeżdżę starym samochodem.

Gość_kgb
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Odp.: Jak tam frankowicze, Duda pomógł, kurs franka 4.32 zl

Jak pomóc to wszystkim a nie tylko tym z kredytami... Niektórzy zasuwali przez kilka lat zagranicą aby zarobić na swoje 4kąty. Wielu widywało dzieci i żony raz na dwa tygodnie. Raczej nikt uczciwie w Polsce nie zarobił na mieszkanie w ciągu kilku lat. Jak zwykły człowiek coś tu ma bez kredytu to tylko z emigracji. Dlaczego dziś ten co zasuwał ma z podatków dokładać do czyichś kredytów? Czy to złotówki czy franki w czym se wzięliście w tym spłacajcie. A frankowiczom bardzo dobrze. Znam kilka takich osób. Nie mieli możliwości kupić swoich 40m za gotówkę,nie dostali złotówek a franki już tak. Tanio było, cieszyli się, śmiali z tych co złotówki spłacają. Teraz nie powinien im nikt współczuć.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

I popieramy cię,pomoc im to rozbój w biały dzień,dlaczego? Dlatego,że dawniej chcieli być cwańsi?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ja grałem ostatnio w lotto i trochę przegrałem. Mogę ubiegać się od państwa jakiegoś wsparcia dla mojego hobby? Dodam tylko, że za wygrane pieniądze chciałem kupić mieszkanie.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Jest połowa roku 2008, frank po ok. 2 PLN i zapewnienia wielu ekspertów pośredników finansowych o nadal idealnej przyszłości frankowiczów, że kurs franka spadnie znacznie poniżej 2 PLN, więc ze zamianą kredytu na złote czy jego ew. wcześniejszą spłatą należy poczekać.

Pamiętam nachalne reklamy naganiaczy banków („przysłowiowych papieży”), brak rzetelnej informacji. Może występował taki sobie poziom wiedzy finansowej dłużników (raczej: zaufanie do ‘finansiery’), ale nie znam przypadku, by „cwani, mieli różnych doradców biznesowych”.

Ale, czy naganiacze na kredyty frankowe zwłaszcza wówczas, w najgorszym możliwym momencie, działali przypadkowo? Jako że na jesieni tegoż roku nastąpił „NAGŁY” upadek Lehman Brothers i cdn. … .

Czy to wszystko naprawdę było przypadkowe, Gościu_żyd Jankiel (z 16:58)?

Gość_no_goi_uncoverer
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Jak byłeś głupi i poleciałeś na taki kredyt to teraz płać !!!! za Twój wtórny debilizm to inni mają płacić ?

Gość_franek
      Zgłoś
      Odpowiedz

franek@, ten 'wtórny debilizm' to co najwyżej naiwność, a najwyraźniej płacić trzeba za cwaność i nieokiełznaną nienażartość finansowych internacjonałów.

Gość_no_goi_uncoverer
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

No właśnie,cwana elitka znająca myki finansowe chciała za friko wziąć pieniążki a póżniej podatnik uczciwy miałby w formie pośredniej za nich zapłacić,kto pożycza to i oddaje,ile wziął ,tyle oddał z odsetkami.Nie godzę się na to abym ja miała oddawać w formie pośredniej.W Polsce obowiązuje kurs złotego a w innym kraju inna waluta.Pożyczyłeś to oddaj uczciwie,nie,żeruj na innych.Zero współczucia mam dla tzw. frankowiczów

Gość_anka
        Zgłoś
        Odpowiedz

anka@, jakie 'myki finansowe' masz na myśli, bo chyba trochę mącisz?

Gość_no_goi_uncoverer
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja prawdę piszę o mądralach,sory ale idę spać,mam w du..e cwaniaczków,wziął niech płaci jak za przysłowiowe zboże.Koniec konwersji.

Gość_anka
            Zgłoś
            Odpowiedz

A pamiętacie pisie trole, jak PiS się bulwersował, źe banki nie chcą udzielać Polakom kredytów walutowych?

Niech więc PiS spłaca, bo przecież partia ma spory majątek.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

My tesz toważyszu mamy gróby pieniąc po naszej Partji ale powiedzcie mi dlaczego narut nie prosi naszą partie o te pieniondze,MY je mamy!!!!!POmożemy każdemu obywatelowi w potszebie tylko trza złożyć wniosek z podpisem ważnem.W banku śwajcarskim pieniąc jest zadekowany żeby nikt go nie ukrat.

Gość_1-szy sekretasz PPR
                Zgłoś
                Odpowiedz

a pan Duda robi códa,my sie trzymamy mocno ramie w ramie ząp za ząp!!!!!!!!!Pieniąc jest tylko trza ładnie poprosić i wniosek wypełnić PO prawnie!!!!!!!!!!!

Gość_1-szy sekretasz PPR
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nasz kapitał to coś, to nie to samo co pisiakuf,oni niewiele mają a MY to jesteśmy KTOŚ.pisiki nie umią a my umimy zabespieczyć dobra narodowe,kapitał jest u nas,tsza ładnie umić prosić.

Gość_1-szy sekretasz PPR
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -