Bo sondaz robiony pod mopsem. I tak slabo.
Bo za dużo jest tępych, bezmózgich pelikanów takich jak 14:22.
Po prostu prawda głoszona w Tv.Nie, jakoby teraz było tak źle, jak było za Tuska faktycznie, jest żałosną lewacką manipulacją. Ludziom żyje się lepiej - tak wiem, nie wszystkim, ale zdecydowanej większości. Wiele się zmieniło na dobre odkąd rządzi Zjednoczona Prawica. Takie są fakty, musisz to przełknąć.
Jeden pod mopsem, a drugi w kryminałach, tam POpaprańcy mają największe poparcie, wśród Qrestwa i złodziei.
Nie oglądaj tyle TVP bo jak się zmieni władza to poznasz prawdę o swoim ukochanym PiS
13:32 przestańcie używać słowa, którego nie rozumiecie. Założenia lewackie, to ma PiS. Lud, naród, dawanie wszystkim socjal, to jest lewackie. Zrozumcie to wreszcie i używajcie słów poprawnie. Wiecie czym się różnicie od partii z PRL? Tym, że idziecie pod ramię z kościołem. Tylko to od lewaków was różni.
Z całym szacunkiem g. prawda. Od wielu, wielu lat polityka na całym świecie ewoluowała. Wcale nie jest tak, że lewica kojarzy się tylko i wyłącznie z socjalem, prawami obywatelskimi, etc. a prawica z bogobojnością i wyzyskiem obywateli. Piszesz o jakichś zamierzchłych, czarno-białych czasach. Świat się rozwija i polityka również się rozwija.
Akurat w Polsce obecnie sie uwstecznia, tak jak pozycja kraju na scenie europejskiej. Za to Putin klepie Jareczka po plecach.
No bo przecież ci tego TVPis nie powie, w swoje gniazdo będą robić. Jest tragedia i tyle. Ciemnogród.
A jeśli już chcesz wiedzieć TVN nie oglądam, wystarczy mi posłuchać naszej władzy , żeby wiedzieć co to lewactwo.
A tusk vel słońce Peru, spaceruje po sopockim molo z Putinem i robią sobie misiaczki zapewne z nienawiści 13:59?
14:09 włącz myślenie a nie 500+.
14:15, w pupę sobie wsadzić ten farmazon o 500+, bo to już jest jak zdarta płyta i nudne jak flaki z olejem. Nauczyliście się KODfidenci jednego zdania, bo więcej nie dajecie rady i jak te papugi. Właśnie dlatego, że mam włączone myślenie, mam takie zdanie o totalnych swirach. Dla spokoju twojej duszy, 500+ nigdy nie brałem i już raczej nie będę brał.
A jak co zabiorą to 500+ to będziesz dalej na nich głosował czy na tych co dadzą 600+
A jak przez zabiegi rzadu stracisz prace to co powiesz ?
To ten rząd pozwolił zwalniać i obniżać pensje o 50%
TVN zalozona przez niemcow dla polakow