Jakiego hipokryty?
Ciemniak szanuje kobiety. To wynika z jego postów. Odróżnia jednak te spośród rodzaju żeńskiego, które siebie same nie szanują, a chciałyby liczyć w tym stanie rzeczy na należny kobietom ( którymi te nie są), ukłon.
Ps. Ciemniak...doceniam i dziękuję ale zważywszy na te pomyje na ciebie wylewane po tym, jak zabierzesz głos w takim, jak ten - wątku, jest mi aż trochę niezręcznie.
Ja nie oczekuję takiej twojej postawy...chcę żebyś wiedział.
Pozdrawiam.
Taki sparing dla utrzymania formy :)
A mąż nie zazdrosny o ciemniaka? Czy lubi się dzielić?
Oprócz ciemniaka pani rozwiązła.
Fela nie przeszkadza Ci podrapany sufit w domu?
Fela to podpowiedz nam jak to jest siedzieć cały dzień na forum i grać dobrą matkę?
Zajrzyj w książki :)
Wiesz... Książka to takie coś co jest zrobione z papieru... Nie, nie... Czekaj. To nie papier toaletowy. To takie zszyte, albo sklejone, zadrukowane kartki stanowiące jedną całość. Wiem, że u siebie w domu nigdy czegoś takiego nie widziałeś. Ale są takie sklepy, gdzie można to kupić. Nazywają się księgarnie. Znajdziesz jeszcze kilka w Ostrowcu.
Używam e-booków i czytnika, szkoda mi drzew. Ale widzę że ty byś rżnął nie tylko felice.
Są też tacy, którzy rżną głupa i ty z pewnością do nich należysz :)
Felice nie za mądra to faktycznie zrniesz głupa.
13.41 Tobie chyba z braku tego,, rżnięcia,, już nie tylko nogi się wygiely ale i zwoje myślowe, cóż z taką facjatą i reputacją nic nie zdziałasz, tylko kąsanie ci zostało.