Ciemniak zaloguj się pajacu.
Nie jestem Ciemniakiem. On się loguje.
18:46. Jak jesteś trzeźwy i jak piszesz, co wydaje mu się mądrym.Poza tym lecisz z gościa, degeneracie alkoholowy i moralny.
A ty kim jesteś smieciu z 18:50 jesteś,pewnie ten psychopata co bez ciemniaka zdechnie jak ten pies pod płotem,ile razy juz dzisiaj użyłes słowa ciemniak
Ulżyj sobie, wali mnie to, co piszesz. Gdybyś znał opinię na swój temat w mieście dawno byś się spakował i wyprowadził, ale decyzja do ciebie należy. Wolisz skandale, to będziesz miał.
Ile bierzesz ty sprzedajna k*rwo 19:01 za to co wyprawiasz na tym forum.
Znowu się nawaliłeś i zaczynasz ubliżać, a jutro będziesz udawał, że nic się nie stało. Są tacy, którzy obserwują cię bezustannie i nie zapominają żadnego wpisu, ciemniaku - prymitywie.
Ty czerwona komunistyczna sprzedajna szmato z 19:05 ubliżasz innym od rana do rana.
Zacytuj te moje ubliżania, bardzo proszę. Nie bądź gołosłowny jak zwykle, wielebny ciemniaku13.
18:46 ty szprzedajna komunistyczna szmato
i dobrą żonę, zapomniałeś dodać. Przecież sama pisała, że mężowi swoich wdzięków nie skąpi, to nie wystarczy? Ważne, żeby w łóżku umieć się zachować, to całymi dniami można już nic nie robić. Myślę, że jednak lalka z sex shopu byłaby tańsza w utrzymaniu, ale ja się nie "wtrancam" jeśli ktoś lubi być jeleniem...
Dobra matka też może być uzależniona od internetu.
13:36. Wtedy już nie jest dobrą matką, a osobą uzależniona, którą trzeba leczyć. Albo się siedzi z nosem w internecie, albo zajmuje domem i dziećmi. Nie da się tego pogodzić, tak jak nie da się pogodzić uzależnienia od alkoholu czy narkotyków i bycia dobrą matką i żoną. Uzależnienie(każde) zawsze działa na tej samej zasadzie.
Ciemniak szanujący kobiety to oksymoron.
Masz jakąś obsesję 10:36 ? Może sam/sama dasz przykład zamiast krytykować innych ? Zawsze tak oceniasz ludzi, których nie znasz ? Kogo Ty udajesz ? Prawdę mówiąc, przyszło mi coś do głowy ale zostawię to dla siebie, bo być może wcale nie udajesz, byłoby przykro ;)