Odpowiedniejszy dla ciebie nick to stupidman
Idź schowaj się w krzaki i nie wyłaź.
Nie zapuszczam się w twoje tereny.
Wiem. Za wysokie progi... :) do roboty lewusie. Interesanci czekają :)
Chyba dla Ciebie 12:54, możesz go sobie zarejestrować ;)
Dobry wątek brawo znam jedną taką.
Udaje dobrą mamusie w sądach, przed policją, znajomymi, a poza tym światem dziecko ma gdzieś.
Chodzi płaczę byłego męża pomawia, że nie płaci alimentów, robi ciemnotę z ludzi, jaka to ona poszkodowana, ofiara przemocy domowej itp.
A w rzeczywistości wszystko jest do czasu aż ludzie, znajomi poznali prawdę jaką jest oszustką i manipulantką he he.
Dobrze zarabia, dziecko też, żyje się bardzo dobrze wycieczki, wczasy, rozrywki itd itp.
Wystarczy poudawać, pomanipulować żeby tylko znaleźć kogoś kogo się uda nabrać na to wszystko.
Mam pytanie jak określić taką mamusię?
Dno totalne? Patologia? Nie wiem? Nie chciałabym ubliżać innym, aby nie urazić kogoś więc proszę was na forum o pomoc w nazwaniu takiej osoby
Ty debil bez dwóch zdań. Jej nie znam a jak nie znam i nie czytam Jej wpisów to i określenia tej osoby nie znajdę. Żyć życiem innych i opisywanie na forum, obrabianie d..py to największy debilizm.
07.20 ty debil napewno, czytaj dobrze, później się wypowiadaj, no chyba że debilizm u ciebie taki sam.
A co? Niech sie spełnia w zyciu
Naucz się pisać matołku i wtedy daj głos. Niby nic mądrego nie napiszesz aby plotki ale jak musisz... Nikt mądry nie czyta tekstów analfabety.
He he he he he he he he he
Założyciel wątku jest totalną porażką życiową. Swoje życie ma nudne jak flaki z olejem to włazi w buty w życie innych i obrabia im dupę na forum.
Jesteś dnem totalnym. Żal mi Ciebie !!
https://pasek-tvpis.pl/p/tvpis5b1d02.jpg