Witam,
Czy na forum jest obecny ktoś kto orientuję się i mógł by przedstawić tryb pracy piekarni?
Chodzi mi generalnie jak wygląda tryb zmian, godziny przyjmowania zamówień, godziny wypiekania, dni pracy.
Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam
Jacek Muśnicki
Jak wyglądą praca?Praca jak wszędzie w Ostrowcu-za minimum.
ogólnie nie rozchodzi mi się o zarobki tylko o sam system pracy
Minimum czyli teraz 2600
PIsy mówią ze 2600 to 2600
Mówia, ze 2600 bo tyle się zawsze podaje, tzn kwotę brutto.
Witaj. To zalezy od zakładu. Tam gdzie pracowałam ostatnio, piekarze pracowali na dwie zmiany. Pierwsza i noc.O jakich zamówieniach piszesz? To nie Twoja broszka. Ty przychodzisz do pracy i juz wiesz ile czego masz zrobić. Wypiekanie chleba na nocy i na pierwszej zm. Bułki to samo. Praca 6 dni w tygodniu. Linia produkcyjna do chleba, bułek, własciwie to nie ma recznej roboty, tak jak kiedys. Chyba tylko ważenie wynalazków i wkładanie do forem. Oczywiscie jakies rogale, bagietki obwarzanki, ale to pikuś. Pomogłam? :)