Jaką szkołę podstawową wybrać dla dziecka PSP 5 czy PSP 7 ??
Zastanawiam się nad wyborem szkoły dla mojego dziecka. Możecie mi pomóc w tym wyborze ? Zaznaczę ,że chodzi mi o zapisanie do szkoły dziecka 6 letniego.
Plusy i minusy każdej ze szkół. Którą byście mi bardziej polecili?
Ja chodze do psp 7 i ja chcialbym chodzic do psp5. np. w siodemce mama przyszla do pani dyrektor bo jego dziecko mowi ze go koledzy bija i poszla i pani powiedziala zajmie sie tym a nie zajela sie. Ja poszlem do dyrektorki bo chcieli mnie natrzec sniegiem powiedziala ze przyjde na godzine wychowawcza i porozmawia i nie przyszla. Mysle ze pani zapisze dziecko do psp 5 a gdzie blisko ma do szkoly ??
a macie zajecia z plastyki w lepieniu plasteliny?
no mialem tam w drugiej klasie ale w zerowce chyba bedzie
w zerowce? to promocja do klas idzie w druga strone?
zerówka jest teraz w szkołach i 1 2 3 4 5 6
o prosze nie wiedzialem
a pan na jakiej ulicy mieszka bo chce zobaczy do jakiej szkoly blisko
Pan ma na nazwisko na litere K tak??
siódemka to dla dzieci specjalnej troski jest....
siódemka jest na pułankach bardzo dobra szkoła wypraszam sobie że dla dzieci specjalnej troski,jeszcze jest jedna dobra szkołą prywatna smyk na sienkiewicz
a co masz do dzieci specjalnej troski?na sienkiewicz buhhhha
Bardzo potwierdzam :)
siódemka ma więcej pucharów bo sam ją reprezentuje w piłke nożnom a szokoła siódemalnej dzieci specjalnej troski nie jest i nie będzie
tak
nic nie mam pomyliłam się chodziło mi o sienkiewicza tam jest szkoła i przedszkole smyk
jedynka najlepsza szkoła w miescie!
1??? chyba dlatego najlepsza, że nakręceni rodzice z całego miasta wożą tam dzieci bo mają wygórowane ambicje, że ich pociecha w środowisku dzieci z willi lepiej się będzie rozwijać?nic bardziej mylnego. Znajomych dzieci chodziły więc wiem coś o tym. Przepełnione klasy,przepełnione korytarze, a nauczyciele jak wszędzie lepsi i gorsi. No ale co innego w końcu potykać się o dzieci wybrańców niż o plebs!!! Ludzie trochę zdrowego rozsądku