Brak słów !!!!!!!
Otwieraj sklep internetowy - nie ma sensu inwestować w nic lokalnego
Tylko sklep monopolowy. Ostrowiec zulem stoi. Kiedys tam mueszkałem troszke to wiem . Sama patologia
Dobrej agencji towarzyskiej.
W Ostrowcu taka bida ze nawet dziwki uciekły :)
Salon masażu z profesjonalnymi prostytutkami
w Tarnobrzegu wiele interesów sie kręci bo miasto i okolice oparte na wydobyciu siarki i nie ma tyle procentowo ubytku ludności co w Ostrowcu. Ludzie w TG poprostu więcej zarabiają niż w Ostrowcu .Gdyby się się żle u nas stało i Celsa by upadła to szczyt dziadostwa na cały kraj w Ostrowcu ale mam nadzieje ,że do tego nie dojdzie.Odradzam Ci gościu wszelkie biznesy handlowe na małą skalę bo jest więcej niż pewne że tyłek zmoczysz.Chyba ,że handel na wiekszą skalę a towar prosto z Chin (nie od pośrednika.Handel udupiły duże markety,których jest wiele i coraz więcej osób robi tylko tam zakupy.Sklepików ze spożywka tzw osiedlowych jest dużo,charówa od świtu do nocy a kasa mizerna,znależć solodną ekspedientkę bardzo trudno ,chyba że zapłacisz do ręki 3-4 tysiące to znajdziesz ale dla Ciebie może kasy braknąć,dolicz sobie jeszcze ZUS-y i inne ,tak czy owak koszty utrzymania wysokie.Pozostają CVi usługi ale w tej branży musisz być TY bardzo dobry,sam sobie odpowiedz na to pytanie,co lubisz robić ,na czym się extra znasz ,tą branże możesz wybrać,oczywiście ma to być temat na tzw czasie bo przecież nie otworzysz kużni aby koniom podkowy zakładać bo koni w okolicach jak na lekarstwo,zakłady krawieckie podobnie...chińszczyzna zbyt tania i szyć nowego sie poprostu nie opłaca.Domów weselnych jest za dużo....dom starców z dobrą renomą byłby wypałem ale musisz sporą kase wyłożyć.Nie wiem jakim zasobami intelektualnymi dysponujesz i jaką kase zamierzasz wyłozyć na swój biznes,może pomógłbym Ci więcej.
W Ostrowcu i jego okolicy raczej biznesu nie zrobisz. Okolice Ostrowca, Ćmielowa, Bodzechowa i Kunowa zamieszkują ludzie o dziwnym usposobieniu, coś na kształt krzyżówki mongoła, azjaty, górala i czerwonoarmisty. Wszyscy niesamowicie roszczeniowi i posiadający zarys wiedzy "internetowej", przy tym przemądrzali. Większość to lenie i próżniaki mający o sobie wygórowane mniemanie. Zawzięci i zazdrośni do granic możliwości. Jak tylko zobaczą, że zaczyna ci się powodzić zrobią wszystko aby ci dokuczyć. Nie obchodzi ich, że dochodzisz do pewnego statusu społecznego ciężką pracą. Dla nich będziesz tym, który zadziera głowę i się wywyższa, a jak jeszcze nie będą mieli okazji zobaczyć cię na "rauszu" to dla nich będziesz zupełnie "dziwny". Omijaj z biznesem te okolice, tu pozostały jeszcze potomki "czerwonych", a ci będą jeszcze przez parę pokoleń myśleć inaczej.
Prywatna luksusowa izba wytrzeźwień. Ful serwis.
11,16-Bardzo dobra charakterystyka. Zgadzam sie w 100%
Otwórz bar z głównym daniem: mizeria.
To będzie bar sałatkowy , otwórz kolejną przychodnię lub zakład pogrzebowy przy obecnej tendencji utrzymanie masz do grobowej deski