W salonach Bawaria motors BMW mają też auta używane, ja kupowąłem auto w salonie Warszawskim akurat na Czerniakowskiej. Wyszukali mi odpowiednie auto, opłaciło się a i pewniej u nich niz od przypadkowego sprzedawcy
W salonach Bawaria motors BMW mają też auta używane, ja kupowąłem auto w salonie Warszawskim akurat na Czerniakowskiej. Wyszukali mi odpowiednie auto, opłaciło się a i pewniej u nich niz od przypadkowego sprzedawcy
A co sądzicie o citroenie C4? Zwykły, nie picasso, nie cactus ale zwykły c4
Poszukaj jakiegoś Avensisa. To są dość mocne samochody nawet nastoletnie, silniki długotrwałe i skoro masz 2 dzieci to dużo wygodniej im będzie z tyłu.
Nigdy wiecej używanego!! Dobrego samochodu nikt nie sprzedaje.
Kupn z salonu choćby na raty ale nowy!!!!
a co myślicie o Focusie 1,6 benzynka z 2010r
Za słaby silnik. Auto fajne ale w trasie muł straszny. Lepiej 1.8 albo TDCI.
A skąd takie przekonanie, że nikt dobrego samochodu nie sprzedaje? Wiele osób sprzedaje roczne samochody, bo po prostu się im znudziły, a stać ich żeby kupić nowy, więc zmieniają mimo, że stan idealny...
Kupując z salonu przepłacamy. Wystarczy spojrzeć ile samochód kosztuje w salonie i porównać z tym samym modelem, z tego samego roku, ale np. wystawionym na allegro...
odnośnie Mazdy 5 to w tych granicach może kupić zadbane autko i jeszcze zostanie na pakiet startowy np chociażby zakonserwowanie podwozia i profili zamkniętych. Tylko trzeba kupić sprawdzona i po oględzinach zresztą jak każde auto. Nie kupować od razu przemyśleć poczytać jakie dane auto ma usterki zalety. Każde auto jest dobre jeśli poprzedni właściciel dbał
Kup nowe Tipo
oglądałem, fajne auto.Polecam ,dziś gdybym kupował nowy samochód tej klasy to tylko fiata.
Nie słuchaj nikogo!Bądź kreatywny i poszukaj wsród swoich znajomych osoby która naprawdę zna się na realiach dzisiejszej motoryzacji (czytaj:wałków i przekrętów).Szanuj swoje pieniądze!I czas.Pozdrawiam i życzę powodzenia!
mazda 5 - awaryjna więc nie polecam, trojeczka byla ok, ale piatka im sie nie udala, chcesz jezdzic co troche do serwisu kup ja, a o gniciu sie nie wypowiadam bo to chyba kazdy wie ze gnije jak ziemniaki w piwnicy po zimie
gościu z 06,03 a co to za awarie w tej mazda 5 , bo ja jeżdzę już drugi rok jest w świetnym stanie , zakonserwowana , a jedynym mankamentem to jest to że trzeba co jakiś czas dolać paliwa .Aha ,ja mam przynajmniej dożywotni rozrząd a ty w swoich złomach musisz wymieniać bez przerwy .Wymień mi chociaż jedną awarię w maździe 5 , bo mniemam że trafiłeś na złoma i teraz płaczesz i oczerniasz .To jest przynajmniej oryginalny japończyk a nie podróba jak większość aut.
19:01 żal czytać. Ja tej mazdy za friko nie chcę. Mam audi 4letnie a mąż lexusa 9letniego. Chłamu nie kupujemy. Nie w każdym aucie się wymienia rozrząd, ale te 600zł za rozrząd nie ma znaczenia. Przynajmniej nie mam zgniłka.
dożywotni rozrząd buhahah:))) chłopie nic już nie mów :))) myślisz że jak masz na łańcuszku to jest dożywotni :) a wiec tak napinacze łancucha, klekocze jak diesel, czasem od tak nie chciała zapalić, dopiero za którymś razem odpaliła, mechanicy rozkładali ręce bo nie wiedzieli co z nią jest i innych róznych duperel
ale dzieci 12 i 14 lat chyba jeszcze dzieci nie planują więc nie spamuj dla spamowania a doradź człowiekowi..
Z pewnością nie robi tego wiele osób. Sprzedaż auta po roku to zachowanie niestandardowe. Są to wyjątki i nie ma co być naiwnym, że na takie niecodzienne zachowanie się trafi.
Poza tym kup auto z czysto polskim pochodzeniem. Import, to prawie zawsze mniejsze lub większe oszustwo.
Dwu-, trzy- latki z zagranicy w takiej cenie to często mocny dzwon i wymiana elementów na nowe. W Ostrowcu też jest sporo takich ofert, gdzie blachy były składane z kilku samochodów a wygląda jak nówka sztuka. Gdyby nie absurdalnie niska cena wszystko byłoby cacy.
Auta z USA, to już standard - szkoda całkowita i odbudowa z pozbieranych na szrotach blach.
Jest mnóstwo dwuletnich, czasem rocznych autek dealerskich z przebiegami do 30.000 i wciąż ważną gwarancją. Trojaczki z Czech, trojaczki ze Słowacji, Hyundai i10, itp itd. tanie miejskie auta o bardzo ekonomicznej eksploatacji.