Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Jaki samochód kupić do 30 tysięcy zł?

W salonach Bawaria motors BMW mają też auta używane, ja kupowąłem auto w salonie Warszawskim akurat na Czerniakowskiej. Wyszukali mi odpowiednie auto, opłaciło się a i pewniej u nich niz od przypadkowego sprzedawcy

Gość_metek89
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 78

Odp.: Jaki samochód kupić do 30 tysięcy zł?

W salonach Bawaria motors BMW mają też auta używane, ja kupowąłem auto w salonie Warszawskim akurat na Czerniakowskiej. Wyszukali mi odpowiednie auto, opłaciło się a i pewniej u nich niz od przypadkowego sprzedawcy

Gość_mirono
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A co sądzicie o citroenie C4? Zwykły, nie picasso, nie cactus ale zwykły c4

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Poszukaj jakiegoś Avensisa. To są dość mocne samochody nawet nastoletnie, silniki długotrwałe i skoro masz 2 dzieci to dużo wygodniej im będzie z tyłu.

Gość_Paweł
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nigdy wiecej używanego!! Dobrego samochodu nikt nie sprzedaje.

Kupn z salonu choćby na raty ale nowy!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a co myślicie o Focusie 1,6 benzynka z 2010r

Gość_niezdecydowany
          Zgłoś
          Odpowiedz

Za słaby silnik. Auto fajne ale w trasie muł straszny. Lepiej 1.8 albo TDCI.

Gość_Emigrant
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

A skąd takie przekonanie, że nikt dobrego samochodu nie sprzedaje? Wiele osób sprzedaje roczne samochody, bo po prostu się im znudziły, a stać ich żeby kupić nowy, więc zmieniają mimo, że stan idealny...

Kupując z salonu przepłacamy. Wystarczy spojrzeć ile samochód kosztuje w salonie i porównać z tym samym modelem, z tego samego roku, ale np. wystawionym na allegro...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

S-Max, nie trzeba dziecięcego wózka skłądać :)

antyNwo
            Zgłoś
            Odpowiedz

odnośnie Mazdy 5 to w tych granicach może kupić zadbane autko i jeszcze zostanie na pakiet startowy np chociażby zakonserwowanie podwozia i profili zamkniętych. Tylko trzeba kupić sprawdzona i po oględzinach zresztą jak każde auto. Nie kupować od razu przemyśleć poczytać jakie dane auto ma usterki zalety. Każde auto jest dobre jeśli poprzedni właściciel dbał

Gość_wilku
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kup nowe Tipo

oglądałem, fajne auto.Polecam ,dziś gdybym kupował nowy samochód tej klasy to tylko fiata.

Gość_Pi
                Zgłoś
                Odpowiedz

Nie słuchaj nikogo!Bądź kreatywny i poszukaj wsród swoich znajomych osoby która naprawdę zna się na realiach dzisiejszej motoryzacji (czytaj:wałków i przekrętów).Szanuj swoje pieniądze!I czas.Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość_i
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

mazda 5 - awaryjna więc nie polecam, trojeczka byla ok, ale piatka im sie nie udala, chcesz jezdzic co troche do serwisu kup ja, a o gniciu sie nie wypowiadam bo to chyba kazdy wie ze gnije jak ziemniaki w piwnicy po zimie

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

gościu z 06,03 a co to za awarie w tej mazda 5 , bo ja jeżdzę już drugi rok jest w świetnym stanie , zakonserwowana , a jedynym mankamentem to jest to że trzeba co jakiś czas dolać paliwa .Aha ,ja mam przynajmniej dożywotni rozrząd a ty w swoich złomach musisz wymieniać bez przerwy .Wymień mi chociaż jedną awarię w maździe 5 , bo mniemam że trafiłeś na złoma i teraz płaczesz i oczerniasz .To jest przynajmniej oryginalny japończyk a nie podróba jak większość aut.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

19:01 żal czytać. Ja tej mazdy za friko nie chcę. Mam audi 4letnie a mąż lexusa 9letniego. Chłamu nie kupujemy. Nie w każdym aucie się wymienia rozrząd, ale te 600zł za rozrząd nie ma znaczenia. Przynajmniej nie mam zgniłka.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

dożywotni rozrząd buhahah:))) chłopie nic już nie mów :))) myślisz że jak masz na łańcuszku to jest dożywotni :) a wiec tak napinacze łancucha, klekocze jak diesel, czasem od tak nie chciała zapalić, dopiero za którymś razem odpaliła, mechanicy rozkładali ręce bo nie wiedzieli co z nią jest i innych róznych duperel

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

ale dzieci 12 i 14 lat chyba jeszcze dzieci nie planują więc nie spamuj dla spamowania a doradź człowiekowi..

Gość_@antyNwo
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Z pewnością nie robi tego wiele osób. Sprzedaż auta po roku to zachowanie niestandardowe. Są to wyjątki i nie ma co być naiwnym, że na takie niecodzienne zachowanie się trafi.

Poza tym kup auto z czysto polskim pochodzeniem. Import, to prawie zawsze mniejsze lub większe oszustwo.

Dwu-, trzy- latki z zagranicy w takiej cenie to często mocny dzwon i wymiana elementów na nowe. W Ostrowcu też jest sporo takich ofert, gdzie blachy były składane z kilku samochodów a wygląda jak nówka sztuka. Gdyby nie absurdalnie niska cena wszystko byłoby cacy.

Auta z USA, to już standard - szkoda całkowita i odbudowa z pozbieranych na szrotach blach.

Jest mnóstwo dwuletnich, czasem rocznych autek dealerskich z przebiegami do 30.000 i wciąż ważną gwarancją. Trojaczki z Czech, trojaczki ze Słowacji, Hyundai i10, itp itd. tanie miejskie auta o bardzo ekonomicznej eksploatacji.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
18 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Bistro za Miastem
Branża: restauracja
Dodaj firmę