Już przestań te swoje bajki. "niezależni" eksperci pewnie z niezależnej.pl albo news z "The First News”. Ja dałem się manipulować? Jakieś żary. Pamiętaj jedno. Twój punkt widzenia nie jest punktem widzenia wszystkich. Czy sytuacja się poprawiła? Dla mnie nie. Pogorszono prawo dla posiadaczy własnych nieruchomości. Wprowadzono możliwości zajęcia majątków przedsiębiorców bez wyroku i tylko bo "widzi mi się" urzędnika. Wygląda to wszystko jak przyczółek do przyszłego PRL 2.0.
Czy w szczujni TVPIS telewizji dla ciemnego ludu jak powiedział Kurski powiedzieli, że nasz rząd chwalą niezależni eksperci?Hi,hi!!!? I ty w to uwierzyłeś????? Brawo, brawisimo,ha,ha,ha
Z tego co mi wiadomo to był to chyba 2009 rok. Ale musisz poszukać 10.39
A wspomniał ktos o Via Carpatia? To są namacalne dzialania rzadow PiS. Dzieki PiS mozna przejechac bedzie z Kłajpedy do Salonik. PiS bardzo wspierał.ten projekt i rozmowy prowadził ze wszytkimi krajami zainyeresowanymi.
Miliony osób skorzystało z polityki PiS
A miliony nie.
Polska jest światowym mocarstwem w przeróbce śmieci metodą samopodpalenia.
Troglodyci jednej z partii łykają jak pelikany te bzdury głoszone przez matolusza.
11:18-brawo!Masz rację!
To fakt. Za dupnej zmiany zaczęły panoszyć się mafie śmieciowe, a ilość sprowadzanych śmieci jest największa w historii państwa Polskie. Jednak trochę tutaj winy PO i ich reformy śmieciowej. Tylko, że to było tak dawno, a obecny rząd zamiast to naprawić to jeszcze pogarsza tą sytuację. Widocznie ma w tym jakiś interes.
Powiem krótko nie ma.alternatywy dla PiS. Gdyby była to opozycja by przedlozyla.jakies.projekty ustaw np. 1000+ ale oni nic nie potrafia. Tylko durszlaki zakladac na kolorowe głowy.
Nie da się dogodzić wszystkim forumowyIdioto. Poczekaj cierpliwie, może dla Ciebie też coś się znajdzie. Jest na to większa szansa gdy rządzi PIS niż byłby to ktoś inny.
Wątpię, ja tylko oczekuje żeby nie kradli moich pieniędzy.
11:20-nie wierzę klamcom , manipulatorom, obludnikom, ludziom którzy podzielili Polaków,rozdajacym moje pieniądze,mściwym,nienawistym, hipokrytom!!!!!, Nigdy więcej bandy PiS!!!!!!!!!!!!!! Mimo, że popieram 500+ale nie dla bogaczy! Ale widzę nie tylko czubek własnego nosa tylko zasmuca mnie co PiS zrobił z Polską a ludzie nie chcą tego zobaczyć
Podziwiam Kaczyńskiego, że sprytnie poradził sobie z propagandą, która saczy się na okrągło w TVPIS telewizji dla ciemnego ludu jak powiedział Kurski.No i ci ludzie wierzą bezgranicznie PiS! Wydaje mi się że najgorsze jest to, że ludzie w to wierzą!!!!!!!!!!!!
NIGDY WIECEJ ZŁODZIEJSKIEJ BANDY PO-PSL
500+ powinno być dla każdego, wystarczy żeby społecznie zapracował na nie jeden dzień, za każde dziecko i ponad połowa ludzi nie pójdzie po te pieniądze :)
Kolejna inwestycja PIS : Polskie Domy Drewniane SA
budżet: 2018 60mln,2019 500 mln,2020 400 mln.
Grunty kupione pod inwestycję -jeden hektar :)
Liczba obiecanych domów - 5 000( pięć tysięcy)
Liczba wybudowanych domów- 0 ( zero)
Gdzie się podziało 960 mln?
Za czasów rządów Platformy Obywatelskiej
– wybudowano Gazoport
– przebudowano 8 najważniejszych lotnisk w Polsce (w Gdańsku, Wrocławiu, Rzeszowie, Poznaniu, Katowicach, Szczecinie, Krakowie oraz Warszawie)
– wybudowano, zmodernizowano i zrewitalizowano blisko 1200 km linii kolejowych.
– wybudowano i wyremontowano 252 km linii tramwajowych i trolejbusowych w 9 polskich metropoliach
– wybudowano 2 575 km sieci gazociągów – najdłuższy z nich, relacji Szczecin – Gdańsk, ma 265 km długości
– zbudowano i rozbudowano 15 centrów logistycznych oraz terminali kontenerowych
– wybudowano i wyremontowano 15 tys. km sieci kanalizacyjnej, do której podłączonych zostało ponad 1,3 mln osób
– wybudowano i przebudowano 275 oczyszczalni ścieków
– wybudowano ponad 360 km elektroenergetycznych sieci przesyłowych
– zmodernizowano 570 obiektów użyteczności publicznej (np. szkół, szpitali)
– wybudowano i przebudowano 630 km sieci ciepłowniczej
– wyposażono ponad 180 szpitali i przychodni w nowoczesny sprzęt medyczny
– wyremontowano i doposażono ponad 280 szpitalnych oddziałów ratunkowych
– kupiono 335 ambulansów ratowniczych
– kupiono 23 śmigłowce EC 135 P2+ dla LPR
– wybudowano 77 obiektów instytucji kultury (np. Centrum Nauki Kopernik, które okazało się turystyczny hitem Warszawy)
– 1140km autostrad
– 13000 km dróg lokalnych
– 200 obwodnic
– 4500 przedszkoli
– 2600 orlików
– 1800 żłobków
i co najważniejsze spokój w kraju dzięki PO
Czym może pochwalić się PiS?