Żeby nie było to tamto - * uzbierałoby
Ludziom żyło się lepiej niż za PO/PSL
Zwłaszcza w ostatnich miesiącach ich szczęście mało ich nie rozsadzi od środka, najbardziej są szczęśliwi jak pracodawca obcina im pensję i proponuje 4/5 etatu.
To Pis przywrócił tą godność prawcownika czy ich oszukał, bo już sam nie wiem. Niedawno się cieszyli, że król Polski zaraz podniesie minimalną do 4tys. teraz narzekają, że im obcinają. To jak to jest?
Wstyd nam przynosza na calym swiecie!
Zamiast isc z pistepem to Polska sie cofa!
Sredniowiecze wraca! Po rekach Moteluszka
caluja! Ludzie gdzie my zyjemy!
Polska idzie naprzód od pięciu lat. Nie można dopuścić aby wróciła stara władza i znowu nas cofnęła.
No zobaczymy czy Lot uratują, bo Sasin już wypowiedział się w tej kwestii. Jak tak dalej pójdzie to będziecie wspominać Tuska milej
Dlaczego to robisz?g z. g 21;00Jestes ciemniakiem czy go grasz ? Stawiam na to drugie.Caly świat ma problem a TY pieprzysz glupoty
Największa pisowska inwestycja to zasilanie nienawiści wśród ludzi - to im wyszło perfekcyjnie.
Wyłącz TVN nie czytaj GW i znów będziesz Polakiem a nie folksdojczem. Powodzenia :)
A zadne!
Rodzinki wpuerdolil do koryta!
Kurwizji nie ofladaj! Sorry kurswizji!
Pis to zlo!
08:40, najlepiej to widać po postach z 09:42, 09:43:)
6:15 - mnie też obcięli pensję kilkaset zł i przyjąłem to na początku ze zrozumieniem, ale teraz jak słyszę na co wydadzą i komu dadzą pieniądze to wściekłość mnie zalewa. Jak można jednym zabrać ich zarobione piniądze a dać innym na przykład na wczasy.
pisowska stępka nie ma sobie równych
Po raz kolejny -podzialy rozpoczela PO.Zabierz babci dowód, mohery itd
Do g z 8;40