Nic tylko czekać, ale CBA nic nie ujawnia zatem drążą dalej nie wiadomo czy JG jest już ich wiertłem, czy poprostu analizują bilingi nagrania podsłuchy, oni naprawdę potrafi
ą...
To trafia się niepowtarzalna okazja całkowicie rozbić układ jaki powstał wiele lat temu we władzach miejskich. Wysyłajcie do cba co tylko wiecie. Dla JG już ratunku nie ma. Ale dla naszego miasta tak. Trzeba wytępić te pozostałe gnidy do ostatniej
Dopiero wtedy moźna budować nowe władze i nowy samorząd. Jedna pozostawiona gnida w gnieździe jest w stanie na nowo nauczyć korupcji nowych uczciwych ludzi.
JG to trochę za mało, żeby oczyścić to bagno. On siedzi, ale reszta tej bandy znowu myśli o stołkach.
Drążą dalej smutni panowie z CBA. Przecież każda decyzja musiała być poparta przez jego Radnych czyli KWWJG=>TDS elyte UM sp zoo. Musi albo puścić przysłowiową parę z ust albo muszą pogrzebać głębiej są tu rzeczy które ślepy by zauważył.
Myślę że jaro już nie ma nic do stracenia jak układać się z prokuratorem czyli będzie musiał kogoś utopić aby oglądać po kilku latach słońce .Chyba że jest twardzielem z filmów kryminalnych w co wątpię bo już w szkole dał się poznać jako cykor w kolorowych włoskach ,tacy nie wiedzą co to przyjaźń ,koleżeństwo
Ja też jestem tego zdania że więcej pożytku dla nas i miasta popłynie jeżeli jak najwięcej osób ujawni z układu niż miałby tylko on sam siedzieć nawet te 30 lat w pierdziu.
Oczyścić miasto z korupcji w tutejszym UM starostwie skarbówce sądzie i prokuraturze
Po 15 października okaże się, że CBA nie miało nic poza zleceniem z góry i chęcią przypodobania się.
Wyraźnie Audio-Video z biura które poszło na całą Polskę to na pewno nic, jakieś tam prywatne sprawy. 12 zarzutów które przedstawiło CBA musiały być poparte dowodami które przekonały sędziego do przedłużenia powyżej 3 miesięcy. Aby przedłużyć areszt powyżej 3 miesięcy muszą być poważne przesłanki w tym kierunku poparte dowodami. To nie jest tak, że CBA kogoś zamyka na podstawie pomówień, a sędzia przedłuża areszt powyżej 3 miesięcy.
Były podobne sprawy w Polsce i kończyły się wyrokiem skazującym. Bardziej prawdopodobne wydaje się, że po 15 października przybędzie zarzutów. Trzeba być ślepym żeby nie zauważyć jaki tu jest w naszym UM sp zoo. Dużo rzeczy jest opisane w gazetach a konsekwencji brak ponieważ sprawy zwykle nie trafiają do sądu. A jeśli trafią to nie ma co się łudzić. Bo oprócz odpowiedzialności jak zwykły obywatel dochodzi jeszcze deprawacja społeczeństwa z powodu wykorzystania stanowiska.
Przypomnę:LUDZIE GÓRCZYŃSKIEGO:
ŁAKOMIEC
DĘBNIAK
RENDUDA
ROGALIŃSKA
ŁATA
BIEŃ
STELMASIK
DASIOS
CHOINKA
PASTERNAK
DYBIEC
PIETRUSZKA
PIKUS
reszty nie pamiętam -dopiszcie
Woźnicka-Kuzdak
STROJNY
CZUPRYŃSKI
MAJ
Kutryba
Czy przejdą???
12:43/ Czy jesteś jednym z tych złodziei, co to mają nadzieję .... ?
Nadzieję tylko na to, że po 15 października odejdą w zapomnienie lub do programu Cela+ służalcy dla których najważniejszy jest telefon od szefa (posłuchaj dzisiejszych wywodów zera to może pojmiesz jak to działa)