Ja to czekam aż Jarek wróci i zrobi porządek z niewiernymi.
Szykuje forsę! Jak wróci Dżej Dżi don padre vel.dyszka starczy zrobi czystkę będą nowe miejsca, za zdradę KAUUJG kulka w łeb. Jak już się rozprawi że zdrajcami co na poselskim nazwisku jegomościa karierę poetki. Pojawiają się miejsca, będzie można nawet wręczać z kamerą i dyktafonem... Nawet będzie można inscenizacje o sprawach wysokiej wagi miejskiej robić. Będzie jak Tomili Dżołns w ściganym....
Musisz mieć bardzo nudne życie XD
Czy dycha starczy?
Takie wyrażenia nadają koloru mojemu życiu, fajnie, że troszkę mniej obraźliwy komentarz...
Dębniak,łakomiec,Rogalińska,Pasternak,Łata,Dybiec,Bień,Pietruszka,Dasios to najbliżsi,ZAUFANI i oddani WSPÓŁPRACOWNICY Górczyńskiego nic nie WIDZIELI I NIESŁYSZELI o działaniach ,,Jarku czy dycha wystarczy" ?????
7:10….ryby górala
Złapią się i inni spokojnie.
Ale póki co pozostali zakopują w swoich ogródkach głębiej swoje srebrniki i złote sztabki. Aby detektor cba przypadkiem nie wyłapał. Bo chyba skrytki w kiblu coraz mniej popularne i spalone
Zapomniałeś o tzw prawej ręce...
Tych ludzi powinno już nie być po wyborach, teoria, praktyka, zostaną i nic się nie zmieni.
Pluska się ich dużo więcej niż wymieniono.
Uważasz, że brał przy nich i się dzielił? Hehehe ty nie wiesz skąd twoja stara ma kasę, kto ją sponsoruje.
00:11 nowożytna kinematografia historyczna, tylko tu zwykli oszuści stylizujący się na mafię.
Tak główny temat w wyszukiwarkach radnych JG: do jakiej głębokości działają wykrywacze metali stosowane w CBA. :D
Mógł powiedzieć, że przetrzymuje to bezdomnemu. U władzy centralnej to działa.
Ja to myślałem, że wykrywacze metali są głównie w poszukiwaniach historycznych. A tu patrz… rozwiązują tez spory polityczne….
Gość Dziś, 07:10 Zapomniałeś chyba o pszczółce Maja