Jak cba zacznie szukać detektorami metalu wszyscy zaprzyjaźnieni zaczną w strachu przechodzić na kryptowaluty
Było by im znacznie prościej, rynek kryptowalut jest monitorowany na bieżąco.
Do 17.06
No niekoniecznie. Po wypraniu pieniędzy i zrobieniu kilku malwersacji finansowych wzorem kreatywnej księgowości to się wszyscy pogubią. Albo zorientują się 10 lat później że coś miało miejsce. Ale już nie będzie ani pieniędzy ani winnych ani żasdnegi śladu. Tzw. Finanse na wyższym poziomie. Zahaczające o Wyspy Dziewycze albo Madagaskar. I śmiać się będą prosto w oczy
Kto następny?
Ja to myślałem, że wykrywacze metali są głównie w poszukiwaniach historycznych. A tu patrz… rozwiązują tez spory polityczne….
Ja to myślałem, że wykrywacze metali są głównie w poszukiwaniach historycznych. A tu patrz… rozwiązują tez spory polityczne….
Dziś w kolejnym 7 odcinku dokumentu "Reset" nigdy nie publikowane rozmowy telefoniczne tuż po katastrofie smoleńskiej Tuska z Putinem i inne wstrząsające dokumenty. Dziś TVP info i TVP 1 godz. 21:10.
Czekanie, czekanie i jeszcze raz czekanie.. Pomimo, iż da się zauważyć i wyczuć nerwy niepewności które puszczają osobom tu zaglądającym z ramienia partii rządzącej w mieście. Śledztwo jest utajnione ale na pewno są przesłuchania skrzętne sprzedania dokumtacji etc. Dobrze, że tak jest bo to profesjonaliści i wiedzą co robią. Wygląda na to, że wszystkiego dowiemy się na procesie. Zastanawia mnie jednak: Jak głęboko wywiercili się już w UM sp zoo? A także: Jak rozgrywalny jest nasz wymiar sprawiedliwości, przez wspaniałego, przebiegłego, zagadkowego, nieprzeniknionego prezydenta magicznego miasta od nowa wg. Dżej Dżi Don Padre vel dyszka starczy.
Myślicie że będą kolejne zarzuty?
Myślimy
Nasz narodowy bohater może wreszcie puszcza farbę. Miejmy nadzieję że tym razem będą może trzepać Starostwo Sp. Z o.o. Skarbówka Sp. Z o.o. filię Prokuraturę Sp. Z .o. o. Oraz filię Sąd Rej. Sp. Z .O.O.
Dla Jaro zostaje jedyna nadzieja
Znany biznesmen dogadał się z prokuraturą. Wróci do więzienia, ale odzyska część majątku
Jestem nawet pewien, że to czubek góry lodowej, a temperatura rośnie..
Złodzieje dziady w tym mieście nigdy nie będzie dobrze bo to kliki rodzinę ,w urzędzie i w powiecie pracują ludzie z rodziny tego złodzieja i bronią jego interesy dalej syf syf syf