Zawsze miałem pretensje do Prezydenta Ostrowca, że nie promuje miasta. W telewizji na wszystkich mapach kiedy pokazują pogodę będzie Opatów, Jędrzejów i inne pomniejsze miasta. Ostrowca nie ma. Tak jakby była to mieścina na 5000 mieszkańców. Ale Prezydent odpalił petardę i teraz wszyscy wiedzą gdzie leży Ostrowiec. I to jest promocja :)
Ma dwa wyjścia albo siedzieć 10 lat albo sypnąć dziesięciu co maczli ręce w oszustwach i wtedy wyjdzie na koniec roku. Obstawiam tą drugą opcję, bo za 10 lat to będzie wrak człowieka a chłop głupi nie jest i wie co zrobić.
9:51 ale promował forsę czyjąś
byl to uklad zamkniety a co bedzie czas pokaze
Obrońcy Górczyńskiego to obrońcy Tuska..w jeden kij dmuchają
Oczywiście.
Ścieżka PSL-KWW J.G.-PSL-PO jest dawano wydeptana.
Na okręcie PO coraz mniej miejsca na immunitetowe wakaty, PSL musi dzielić się z Polską 2050 i nie za dużo mają do podziału jako 3cia droga. Czarno to widzę.
POLSKA SPRZEDANA, KARTY ZOSTAŁY ROZDANE.
USTAWA WYWŁASZCZENIOWA POLAKÓW Z ICH POSIADLOŚCI I ZIEM PRZESZŁA.
Jasne że tak gościu 12:07 w przeciwnym razie huta nie zostałaby tak sprzedana jak została. Podobnie jak tereny inwestycyjne. to wszystko łączy się w jedno wielkie lokalne szambo.
Działka tu działka tam siebie mam ciebie mam...
Tak jak z wyrokiem o skrócenie aresztu bez uzasadnienia, może na sali gdzie spotykał się z prawnikiem był podsłuch a oni na to nie wpadli, i cyk CBA swoim sposobem sędziego i prawnika do klubu tłumaczy się pan czy współpracuje.
17:29; slup tu, slup tam;)
Rozmawia prokurator z Jarosławem: panie Jarku dycha może być? Zapomniałem dodać - do odsiadki.
Dobre:)
06:47 to Ci się żarcik udał
Sprawa rozwojowa, a reszta towarzystwa w urzędzie? Czyści są? Co z reszta prezydentów?
Komu wsadzi, jak nie Jadzi? Tak mi się skojarzyło
Grube ryby że wspólnych interesów są poza urzędem . W urzędzie są plotki wykonujące czarna robote.