Wczoraj rano jechałam do pracy do Mops od początkowego przystanku to może 7 8 osób kasowało bilety dziś już prawie nikt tylko ja z koleżanką wstyd ludzie wstyd to tylko 1.50 zł
Inwalidzi, emeryci i ci z miesięcznymi nie kasują biletów. Zmacałaś wszystkich oczami? Szacun za konfidenctwo :)
Jak teraz mają zwalniać z powodu wirusa, to trzeba oszczędzić tu i tam, tak?
Gościu 19:51 to nie jest konfidenctwo tylko właściwe myślenie. Jeśli ludzie nie będą kasować biletu to konsekwencją będzie podwyżka ich ceny. Ale twój mózg nie obejmuje tej prostej zasady ekonomii. Masz natomiast zakodowane, że na oszustwo czy złodziejstwo nie należy reagować. Taki spadek po komuniźmie.
Biletów miesięcznych się nie kasuje.
Jak jesteś pracownicą mops,to wstyd jest zabierać zasiłki opiekuńcze ludziom,którzy się opiekują swoimi rodzicami.Nie dość,że są to bardzo małe kwoty,to jeszcze im je zabieracie,a przyznajecie patologii.Chciałbym,żebyście wy kiedyś znaleźli się w takiej sytuacji.Macie za zadanie pomóc ludziom,którzy wymagają opieki,a nie pozbawiać im jej.
WSTYD WSTYD!!!
zasiłków nie powinni zabierać. teraz zabierają? może pieniążków brak
Stosują socjotechnikę tak jak między innymi filipiak.Udają jak owce w wilczej skórze koleżanki Podopiecznych
Wypytują ich i wyciągają ,żeby powiedziały,że jak niby im jest źle.Szukają po lodówkach,zlewozmywakach.....
Nie otwierajcie im swoich domów.
A co ma zasilek do jazdy bez biletu nie umiesz czytać że zrozumieniem to nie pisz są przepisy to nie ja głosowałem na pis